fbpx
Понеделник - Петък 08:00 - 20:00

Събота и Неделя - ЗАТВОРЕНО

Адрес: гр. Хасково

ул. „Македония“ 16 вх. Б ет.1

Последвай ни
ᐉ ⚕️ Холистичен център Холимед - холистична медицина и лечение
fade
5902
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-5902,cookies-not-set,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default

Над 20 години опит в лечението на

ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ГРЪБНАЧНИЯ СТЪЛБ

Най-модерна апаратура и методики за лечението на: Гръбначни деформации, Дискови хернии, Ошипявания, Артрит, Артроза и др. Всякa лечебна програма се назначава индивидуално, едва след диагностициране и определяне стадиите на увреждане.

Научете повече

Holimed-холимед-хасково-дискова-херния-дископатия-шиповеСКОЛИОЗА – ИЗКРИВЯВАНЕ НА ГРЪБНАЧНИЯ СТЪЛБ

Клиниката ви предлага изцяло нов метод за лечение на сколиоза. Подходът ни е изцяло базиран на неоперативната корекция. Предлагаме диагностика, лечебна терапия и профилактика в различните стадии на болестта.

Научете повече

холимед-хасково-хипер-активност-деца
ХИПЕРАКТИВЕН СИНДРОМ И НАРУШЕНА КОНЦЕНТРАЦИЯ

Прилагаме едни от най-ефективните методи за лечение на детска хиперактивност с изцяло неинвазивен характер – Биофиидбек терапия. Терапията тренира мозъка да произвежда недостигащите химикали – невротрансмитери, с което помага за пълното излекуване.

Научете повече

СИСТЕМА НА РАБОТА

ЕЛЕКТРОИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ
БИОФИЙДБЕК ТЕРАПИЯ
ОСТЕОПАТИЯ
BACKLIFE И СУИНГ
 • ЕЛЕКТРОИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ от ХОЛИМЕД
  ЕЛЕКТРОИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ

  Провежда се по уникална руска технология и апаратура генерираща идентичен на физиологичния нервен импулс. Това прави резултата много бърз – още след първа процедура има разлика в състоянието на пациента

  Виж още…

 • биофийдбек терапия
  БИОФИЙДБЕК ТЕРАПИЯ

  Провежда се с няколко апарата за БФБ терапия
  – под ЕЕГ контрол
  – кардио и дихателен контрол
  – вестибуларен контрол

  Виж още…

 • ОСТЕОПАТИЯ от ХОЛИМЕД
  ОСТЕОПАТИЯ

  През 1979 година СЗО публикува списък на заболявания, които въз основа на многократни клинични изследвания са се оказали подходящи за личение с методите на остеопатията.

  Виж още…

 • тренажори за гръбначния стълб
  BACKLIFE И СУИНГ – ТРЕНАЖОРИ ЗА ГРЪБНАЧЕН СТЪЛБ

  Уредите осъществяват бавни и плавни колебателни движения, които се предават на краката, а от там през таза по гръбначния стълб до главата. Движенията се предават и на вътрешните органи – синхронен “вътрешен масаж”. Постига се пълна физическа и емоционална релаксация.

  Виж още…

ОТЗИВИ ОТ ПАЦИЕНТИ

Донка Господинова

Благодаря на Руми, за това, че ми върна усмивката и нормалния човешки живот. Сега съм в нормалното си активно състояние, без болки и ограничения. Продължавам с поддържащи процедури и спазвам препоръките, които ми дават от центъра. Чувствам се страхотно!

Станимир Русинов

“Благодарение на професионализма на Руми и моето позитивно мислене, всекидневни упражнения, допълване с хранителни добавки и съобразена диета. Но, без Руми не бих имал такива резултати.”

Лилия Йовчева

“След терапията състоянието ми се промени трайно. Сега ходя спокойно без болка и не ми се налага да почивам. Изчезнаха и болките в ръката и лявата част на лицето. Възстанови се и силата в ръката.”

ЗАЯВИ БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Заяви Тук

ПРЕДИМСТВА НА ЛЕЧЕНИЕТО, ПРИЛАГАНО В НАШИЯ ЦЕНТЪР

ИНДИВИДУАЛНА ТЕРАПИЯ

Деликатен подход при третиране на различните болести и състояния. Методите ни са неинвазивни и безкръвни.

Лекуваме успешно деца и възрастни.

Терапиите, проведени в центъра ни, са не само ефективни, но и достъпни.

Сред методите на лечение на физически и психологични неразположения, включени в лечебната ни програма, е добре познатата холистична психотерапия, наречена Биофийдбек.

ревматологични и костно-ставни заболявания
Лечение на парализа след инсулт

ЕЛЕКТРОИМПУЛСНА И БИОФИЙДБЕК ТЕРАПИЯ

Уникална руска технология и специално проектирана апаратура се справят успешно с широк кръг заболявания

Въздейства чрез импулс, идентичен на физиологичния.

Въздействието не се възприема като външна намеса, а под формата на подадена от тялото команда към собствената имунна система.

Тази революционна по рода си система заема голям дял от съвременната холистична медицина.

Тази, както и всички останали методики, се провеждат от най-добрите специалисти в страната, преминали международно обучение и квалификации.

ОСТЕОПАТИЯ

Друг уникален способ за лекуване, целящ отново активиране на собствените възстановителни способности на тялото, е остеопатията. Чрез нея се повлияват с огромен успех различни по сложност и симптоматика здравословни проблеми. На практика, тя лекува, без изключение органите и системите в човешкото тяло.

Ставни и гръбначни деформации и заболявания;

Неоперативно лечение на дискова херния;

Проблеми, предизвикващи и свързани с нощно напикаване;

Психични и емоционални състояния, като депресии, тревожност, панически атаки, хиперактивност, нарушена умствена концентрация и внимание и др.

дископатия лечение

ЗАЯВИ БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Заяви Тук
БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ