[vc_row content_width=”grid”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]биофийдбек терапия от Холимед

Част от лечебната програма на център по холистична медицина Холимед, е и Биофийдбек терапията. Цената на лечебната програма е съвсем разумна, така че с минимална финансова инвестиция, ще можете да се справите с неразположенията, измъчващи ви от години. Зад това твърдение не се крие празно самохвалство, а дългогодишният опит на квалифицирани специалисти, които постигат отлични резултати, допринасяйки за престижната репутация на нашата клиника.

Какво представлява този метод на лечение?

Тази терапевтична система представлява тренинг, който ви позволява да поддържате добро здравословно състояние, контролирайки и управлявайки собствените си физиологични процеси. Методиката измерва и контролира процесите по няколко начина – през електрокожното съпротивление, температура и влажност на кожата, дишане, сърдечна честота, вариабилност на сърдечната честота, кръвно налягане, електромагнитна активност на мозъка, кръвоток и др.

Биофийдбек сеансите се провеждат с помощта на няколко специално създадени за целта апарата за наблюдение и контрол на различните функции: ЕЕГ; Кардио и дихателен; Вестибуларен контрол. Резултатите, постигани чрез тази лечебна методика са много и различни – подобряват се концентрацията, скоростта на мислене, креативността и паметта.

Според мнения на специалисти, биофийбек допринася за по-доброто качество и продължителност на съня, за намаляване на напрежението и за повишаване на самооценката. Наблюдава се също способност на индивида да релаксира и да повишава своята творческа креативност и работоспособност. Програмата работи ефективно в посока подобряване на общото психическо състояние, допринасяйки за намаляването на тревожността и ежедневния стрес.

ЗАЯВЕТЕ СВОЯТА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯКАНДИДАТСТВАЙ

Неразположенията, повлияващи се положително от терапевтичния курс са:

 • Хиперактивност;
 • Дефицит на вниманието;
 • Аутизъм;
 • Тревожност;
 • Агресивност;
 • Зависимости;
 • Депресивни състояния;
 • Помощна терапия при възстановяване след прекаран инсулт;
 • Мигрена;
 • Астма;
 • Артериална хипертония;
 • Нарушения на съня;
 • Състояния на хронична болка;
 • Храносмилателни разстройства, изострени от стрес;
 • Стресогенни и неврологични разстройства;
 • Като средство за подобряване на устойчивостта при стрес и работоспособността при рискови професии.

Защо този метод е правилното решение за вас?

Конкретната холистична система, е единствената алтернатива на медикаментозното и оперативно лечение, провеждано в клиничната практика. Ако по една или друга причина не желаете да приемате лекарствени продукти или да се подлагате на хирургични интервенции, то програмата е най-доброто решение за вашите здравословни, физиологични и психически проблеми.

Редица проучвания сред болни, избрали лечението чрез биофийдбек  показват, че много от пациентите предпочитат този терапевтичен метод пред всички останали, не само заради деликатния начин на въздействие, но и заради възможността да участват активно в своето лечение. Хората, доверили се на холистичната медицина, знаят прекрасно, че здравето не се дава даром и без полагане на нужните усилия.

Активно участие на болния в лечебния процес

Активното участие на индивида е именно причината за огромния успех на революционната система. С нейна помощ, страдащият се научава да познава и управлява различните процеси, поемайки пълния контрол над ситуациите, особено тези, свързани с високи нива на стрес, а те, както знаем, са основната причина за появата на дисбаланс в тялото, психиката и душата.

В лечебния подход се включват трите основни аспекта на индивида – тяло, психика и дух. С мобилизиране на трите измерения, се активира собствената способност за самолекуване, защото те започват да работят в синхрон. Системата повлиява психическото и емоционално състояние, водейки до промяна във физиологичните процеси и обратно – контролирайки физиологията, индивидът влияе положително и върху психо-емоционалното си състояние.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС 0877 346 446

Достъпни цени

Нашият холистичен център предлага максимално достъпни като цена лечителски програми. За нас здравето не е разменна монета, с която можем да си позволяваме да спекулираме. Срещу съвсем разумно капиталовложение, вие ще получите пълното внимание на квалифициран терапевт, способен да открие корена на вашите проблеми, включвайки ви активно в процеса.

Ще се научите контролирате електромагнитната активност на собствения си мозък, което ще ви позволи да модифицирате и оптимизирате психо-емоционалния си статус. В цената на програмата са включени голям брой диагностични и терапевтични методи, включително измерване на биологичните параметри със специална апаратура.

Широк диапазон на измервани показатели

Параметрите на измерване и изследване покриват широк диапазон от функции и свойства на организма – мускулен тонус, съпротивление и температура на кожата, дишане, сърдечна честота, вариабилност на сърдечната честота, кръвно налягане, електромагнитна активност на мозъка, кръвоток и др.

Така например EEГ- контролът използва информация от електроенцефалограмата на пациента, показвайки моментната активност на неговия кортекс. Системата може да се приложи като самостоятелно или придружаващо лечение на различни физиологични и психологични състояния.

Ако страдате от хронична болка, липса на концентрация, депресии, нарушение на съня, хронична умора, главоболие или високо артериално налягане, биофийдбек със сигурност ще ви помогне, без дори минимален риск от нежелани странични реакции. Докато всеки стандартен лечебен подход е съпътстван от редица негативи, то при холистичния такива няма, тъй като липсва външна намеса.

Не забравяйте, че Биофийдбек е не просто терапевтичен курс, а авто-тренировка, която ви дава нужните сензори, за да регистрирате и контролирате процесите вътре в собственото си тяло – тези, които ви разболяват, подтискат и лишават от правото да се радвате на живота. Методиката залага изцяло на способността на организма да се самолекува и възстановява.

Терапии, проведени от водещ специалист Румяна Николова

Можете още днес да си запишете час за безплатна консултация, която ще бъде проведена от водещ терапевт, учил и специализирал не само у нас, но и в чужбина. Специалистът, провеждащ Биофийдбек терапиите – Румяна Николова, е преминала всички задължителни обучителни програми и квалификации, сред които:

 • Международна академия за скенар терапия – Москва
 • Скенар терапия – основен курс, преподавател д-р Мариета Желева България
 • Скенар терапия – базова школа – проф, Ал. Ревенко, д-р Галина Субботина – Москва
 • Скенар терапия и скенар експертиза 1-во и 2-ро ниво под ръководството на д-р Йосиф Семикатов Русия
 • ISTA – INTERNATIONAL SCENAR TECHNOLOGY ASSOCIATION – повишаване на квалификацията – д-р Ирина Коссовская, Канада
 • Управление на ответните реакции на организма в скенар терапията – проф. Ал. Ревенко, Москва
 • Методически основи при използване на рефлексодиагностика – РИСТА 1 ЕПД, преподавател к.т.н. А. Черчаго
 • Конструкция и планиране на скенар курс – д-р Галина Собботина – Москва
 • Скенар в лечението на вътрешните заболявания и хирургичните заболявания – проф. А. Тараканов, Ростов на Дон
 • Модул скенар терапия в неврологията – мастерклас – преподавател проф. Ал. Ревенко – Москва

Участие в международни конференции и семинари:

2006г. – 12-та международна конференция по скенар терапия – Варна

2007г. 13-та международна конференция по скенар терапия – Братислава

2008г. 14-та международна конференция по скенар терапия – Одеса

 [/vc_column_text][vc_raw_html]JTNDZGl2JTIwaXRlbXNjb3BlJTNEJTIyJTIyJTIwaXRlbXR5cGUlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRnNjaGVtYS5vcmclMkZGQVFQYWdlJTIyJTNFJTBBJTNDZGl2JTIwaXRlbXByb3AlM0QlMjJtYWluRW50aXR5JTIyJTIwaXRlbXNjb3BlJTNEJTIyJTIyJTIwaXRlbXR5cGUlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRnNjaGVtYS5vcmclMkZRdWVzdGlvbiUyMiUzRSUwQSUzQ2g0JTIwaXRlbXByb3AlM0QlMjJuYW1lJTIyJTNFJUUyJTlBJTk1JUVGJUI4JThGJTIwJUQwJTlBJUQwJUIwJUQwJUJBJUQwJUIyJUQwJUJFJTIwJUQwJUJGJUQxJTgwJUQwJUI1JUQwJUI0JUQxJTgxJUQxJTgyJUQwJUIwJUQwJUIyJUQwJUJCJUQxJThGJUQwJUIyJUQwJUIwJTIwJUQwJUIxJUQwJUI4JUQwJUJFJUQxJTg0JUQwJUI4JUQwJUI5JUQwJUI0JUQwJUIxJUQwJUI1JUQwJUJBJTIwJUQxJTgyJUQwJUI1JUQxJTgwJUQwJUIwJUQwJUJGJUQwJUI4JUQxJThGJUQxJTgyJUQwJUIwJTIwJUQwJUI4JTIwJUQwJUJGJUQwJUJFJUQwJUI0JUQxJTg1JUQwJUJFJUQwJUI0JUQxJThGJUQxJTg5JUQwJUIwJTIwJUQwJUJCJUQwJUI4JTIwJUQwJUI1JTIwJUQwJUI3JUQwJUIwJTIwJUQwJUI0JUQwJUI1JUQxJTg2JUQwJUIwJUUyJTlEJTkzJTNDJTJGaDQlM0UlMEElMEElM0NkaXYlMjBpdGVtcHJvcCUzRCUyMmFjY2VwdGVkQW5zd2VyJTIyJTIwaXRlbXNjb3BlJTNEJTIyJTIyJTIwaXRlbXR5cGUlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRnNjaGVtYS5vcmclMkZBbnN3ZXIlMjIlM0UlMEElM0NkaXYlMjBpdGVtcHJvcCUzRCUyMnRleHQlMjIlM0UlRDAlOTElRDAlQjglRDAlQkUlRDElODQlRDAlQjglRDAlQjklRDAlQjQlRDAlQjElRDAlQjUlRDAlQkElMjAlRDAlQjUlMjAlRDAlQkIlRDAlQjUlRDElODclRDAlQjUlRDAlQjElRDAlQkQlRDAlQjAlMjAlRDAlQkYlRDElODAlRDAlQkUlRDAlQjMlRDElODAlRDAlQjAlRDAlQkMlRDAlQjAlMkMlMjAlRDElODAlRDAlQjAlRDAlQjclRDElODAlRDAlQjAlRDAlQjElRDAlQkUlRDElODIlRDAlQjUlRDAlQkQlRDAlQjAlMjAlRDAlQkYlRDAlQkUlRDAlQjQlMjAlRDElODQlRDAlQkUlRDElODAlRDAlQkMlRDAlQjAlRDElODIlRDAlQjAlMjAlRDAlQkQlRDAlQjAlMjAlRDAlQjAlRDAlQjIlRDElODIlRDAlQkUlRDElODIlRDElODAlRDAlQjUlRDAlQkQlRDAlQjglRDAlQkQlRDAlQjMuJTIwJUQwJUE3JUQxJTgwJUQwJUI1JUQwJUI3JTIwJUQwJUJEJUQwJUI1JUQxJThGJTIwJUQwJUIxJUQwJUJFJUQwJUJCJUQwJUJEJUQwJUI4JUQxJThGJUQxJTgyJTIwJUQxJTgxJUQwJUI1JTIwJUQwJUJGJUQxJTgwJUQwJUI4JUQxJTgzJUQxJTg3JUQwJUIwJUQwJUIyJUQwJUIwJTIwJUQwJUI0JUQwJUIwJTIwJUQwJUJBJUQwJUJFJUQwJUJEJUQxJTgyJUQxJTgwJUQwJUJFJUQwJUJCJUQwJUI4JUQxJTgwJUQwJUIwJTIwJUQwJUI4JTIwJUQwJUJDJUQwJUJFJUQwJUI0JUQwJUI1JUQwJUJCJUQwJUI4JUQxJTgwJUQwJUIwJTIwJUQxJTgwJUQwJUI1JUQwJUI0JUQwJUI4JUQxJTg2JUQwJUIwJTIwJUQxJTg0JUQwJUI4JUQwJUI3JUQwJUI4JUQwJUJFJUQwJUJCJUQwJUJFJUQwJUIzJUQwJUI4JUQxJTg3JUQwJUJEJUQwJUI4JTIwJUQwJUJGJUQxJTgwJUQwJUJFJUQxJTg2JUQwJUI1JUQxJTgxJUQwJUI4JTIwJUQwJUIyJTIwJUQxJTgxJUQwJUIyJUQwJUJFJUQwJUI1JUQxJTgyJUQwJUJFJTIwJUQxJTgyJUQxJThGJUQwJUJCJUQwJUJFLiUyMCVEMCU5RiVEMCVCRSUyMCVEMSU4MiVEMCVCMCVEMCVCNyVEMCVCOCUyMCVEMCVCRiVEMSU4MCVEMCVCOCVEMSU4NyVEMCVCOCVEMCVCRCVEMCVCMCUyMCVEMSU4MiVEMCVCNSVEMSU4MCVEMCVCMCVEMCVCRiVEMCVCOCVEMSU4RiVEMSU4MiVEMCVCMCUyMCVEMCVCNSUyMCVEMCVCRSVEMSU4MSVEMCVCRSVEMCVCMSVEMCVCNSVEMCVCRCVEMCVCRSUyMCVEMCVCRiVEMCVCRSVEMCVCNCVEMSU4NSVEMCVCRSVEMCVCNCVEMSU4RiVEMSU4OSVEMCVCMCUyMCVEMCVCNyVEMCVCMCUyMCVEMCVCNCVEMCVCNSVEMSU4NiVEMCVCMCUyMCVEMSU4MSUyMCVEMCVCMCVEMSU4MyVEMSU4MiVEMCVCOCVEMCVCNyVEMSU4QSVEMCVCQyUyQyUyMCVEMSU4NSVEMCVCOCVEMCVCRiVEMCVCNSVEMSU4MCVEMCVCMCVEMCVCQSVEMSU4MiVEMCVCOCVEMCVCMiVEMCVCRCVEMCVCRSVEMSU4MSVEMSU4MiUyMCVEMSU4MSUyMCVEMCVCNCVEMCVCNSVEMSU4NCVEMCVCOCVEMSU4NiVEMCVCOCVEMSU4MiUyMCVEMCVCRCVEMCVCMCUyMCVEMCVCMiVEMCVCRCVEMCVCOCVEMCVCQyVEMCVCMCVEMCVCRCVEMCVCOCVEMCVCNSVEMSU4MiVEMCVCRSUyMCVEMCVCOCUyMCVEMCVCRCVEMCVCNSVEMSU4MCVEMCVCMiVEMCVCRCVEMCVCOCUyMCVEMCVCRiVEMSU4MCVEMCVCOCVEMSU4MSVEMSU4MiVEMSU4QSVEMCVCRiVEMCVCOC4lMjAlRDAlOUYlRDElODAlRDAlQjglMjAlRDElODIlRDAlQkUlRDAlQjclRDAlQjglMjAlRDAlQkMlRDAlQjUlRDElODIlRDAlQkUlRDAlQjQlMjAlRDAlQkQlRDAlQjUlMjAlRDElODElRDElOEElRDElODklRDAlQjUlRDElODElRDElODIlRDAlQjIlRDElODMlRDAlQjIlRDAlQjAlMjAlRDAlQjAlRDAlQjElRDElODElRDAlQkUlRDAlQkIlRDElOEUlRDElODIlRDAlQkQlRDAlQkUlMjAlRDAlQkQlRDAlQjglRDAlQkElRDAlQjAlRDAlQkElRDElOEElRDAlQjIlMjAlRDElODAlRDAlQjglRDElODElRDAlQkElMjAlRDAlQjclRDAlQjAlMjAlRDAlQjclRDAlQjQlRDElODAlRDAlQjAlRDAlQjIlRDAlQjUlRDElODIlRDAlQkUlMjAlMjglRDElODQlRDAlQjglRDAlQjclRDAlQjglRDElODclRDAlQjUlRDElODElRDAlQkElRDAlQkUlMjAlRDAlQjglMjAlRDAlQkYlRDElODElRDAlQjglRDElODUlRDAlQkUlRDAlQkIlRDAlQkUlRDAlQjMlRDAlQjglRDElODclRDAlQjUlRDElODElRDAlQkElRDAlQkUlMjklMjAlRDAlQkQlRDAlQjAlMjAlRDAlQkYlRDAlQjAlRDElODYlRDAlQjglRDAlQjUlRDAlQkQlRDElODIlRDAlQjAuJTNDJTJGZGl2JTNFJTBBJTNDJTJGZGl2JTNFJTBBJTNDJTJGZGl2JTNFJTBBJTBBJTNDZGl2JTIwaXRlbXByb3AlM0QlMjJtYWluRW50aXR5JTIyJTIwaXRlbXNjb3BlJTNEJTIyJTIyJTIwaXRlbXR5cGUlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRnNjaGVtYS5vcmclMkZRdWVzdGlvbiUyMiUzRSUwQSUzQ2g0JTIwaXRlbXByb3AlM0QlMjJuYW1lJTIyJTNFJUUyJTlBJTk1JUVGJUI4JThGJTIwJUQwJUE5JUQwJUJFJUQwJUJDJTIwJUQwJUJDJUQwJUI1JUQxJTgyJUQwJUJFJUQwJUI0JUQxJThBJUQxJTgyJTIwJUQwJUI1JTIwJUQwJUI4JUQwJUI3JUQxJTg2JUQxJThGJUQwJUJCJUQwJUJFJTIwJUQwJUJEJUQwJUI1JUQwJUI4JUQwJUJEJUQwJUIyJUQwJUIwJUQwJUI3JUQwJUI4JUQwJUIyJUQwJUI1JUQwJUJEJTJDJTIwJUQxJTgyJUQwJUJFJUQwJUIzJUQwJUIwJUQwJUIyJUQwJUIwJTIwJUQwJUI3JUQwJUIwJTIwJUQwJUJBJUQwJUIwJUQwJUJBJUQwJUIyJUQwJUJFJTIwJUQxJTgxJUQwJUJCJUQxJTgzJUQwJUI2JUQwJUI4JTIwJUQxJTgxJUQwJUJGJUQwJUI1JUQxJTg2JUQwJUI4JUQwJUIwJUQwJUJCJUQwJUI4JUQwJUI3JUQwJUI4JUQxJTgwJUQwJUIwJUQwJUJEJUQwJUIwJUQxJTgyJUQwJUIwJTIwJUQwJUIwJUQwJUJGJUQwJUIwJUQxJTgwJUQwJUIwJUQxJTgyJUQxJTgzJUQxJTgwJUQwJUIwJUUyJTlEJTkzJTNDJTJGaDQlM0UlMEElMEElM0NkaXYlMjBpdGVtcHJvcCUzRCUyMmFjY2VwdGVkQW5zd2VyJTIyJTIwaXRlbXNjb3BlJTNEJTIyJTIyJTIwaXRlbXR5cGUlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRnNjaGVtYS5vcmclMkZBbnN3ZXIlMjIlM0UlMEElM0NkaXYlMjBpdGVtcHJvcCUzRCUyMnRleHQlMjIlM0UlRDAlOUYlRDAlQkUlMjAlRDAlQjIlRDElODAlRDAlQjUlRDAlQkMlRDAlQjUlMjAlRDAlQkQlRDAlQjAlMjAlRDElODElRDAlQjUlRDAlQjAlRDAlQkQlRDElODElRDAlQjglRDElODIlRDAlQjUlMjAlRDAlQkYlRDAlQkUlMjAlRDAlQkMlRDAlQjUlRDElODIlRDAlQkUlRDAlQjQlRDAlQjAlMjAlRDAlOTElRDAlQjglRDAlQkUlRDElODQlRDAlQjglRDAlQjklRDAlQjElRDAlQjUlRDAlQkElMjAlRDElODElRDAlQjUlMjAlRDAlQjglRDAlQjclRDAlQkYlRDAlQkUlRDAlQkIlRDAlQjclRDAlQjIlRDAlQjAlRDElODIlMjAlRDAlQkQlRDElOEYlRDAlQkElRDAlQkUlRDAlQkIlRDAlQkElRDAlQkUlMjAlRDAlQjAlRDAlQkYlRDAlQjAlRDElODAlRDAlQjAlRDElODIlRDAlQjAlMkMlMjAlRDElODclRDAlQjglRDElOEYlRDElODIlRDAlQkUlMjAlRDElODQlRDElODMlRDAlQkQlRDAlQkElRDElODYlRDAlQjglRDElOEYlMjAlRDAlQjUlMjAlRDAlQjUlRDAlQjQlRDAlQjglRDAlQkQlRDElODElRDElODIlRDAlQjIlRDAlQjUlRDAlQkQlRDAlQkUlMjAlRDAlQjQlRDAlQjglRDAlQjAlRDAlQjMlRDAlQkQlRDAlQkUlRDElODElRDElODIlRDAlQjglRDElODclRDAlQkQlRDAlQjAuJTIwJUQwJUExJTIwJUQxJTgyJUQxJThGJUQxJTg1JTIwJUQxJTgxJUQwJUI1JTIwJUQwJUI4JUQwJUI3JUQwJUJDJUQwJUI1JUQxJTgwJUQwJUIyJUQwJUIwJUQxJTgyJTIwJUQxJTgwJUQwJUI1JUQwJUI0JUQwJUI4JUQxJTg2JUQwJUIwJTIwJUQxJTg0JUQwJUI4JUQwJUI3JUQwJUI4JUQwJUJFJUQwJUJCJUQwJUJFJUQwJUIzJUQwJUI4JUQxJTg3JUQwJUJEJUQwJUI4JTIwJUQwJUJGJUQxJTgwJUQwJUJFJUQxJTg2JUQwJUI1JUQxJTgxJUQwJUI4JTJDJTIwJUQwJUI3JUQwJUIwJTIwJUQwJUI0JUQwJUIwJTIwJUQwJUJDJUQwJUJFJUQwJUI2JUQwJUI1JTIwJUQwJUJGJUQwJUIwJUQxJTg2JUQwJUI4JUQwJUI1JUQwJUJEJUQxJTgyJUQxJThBJUQxJTgyJTIwJUQwJUI0JUQwJUIwJTIwJUQxJTgxJUQwJUI1JTIwJUQwJUJGJUQxJTgwJUQwJUI4JUQxJTgzJUQxJTg3JUQwJUI4JTIwJUQwJUI0JUQwJUIwJTIwJUQxJTgwJUQwJUIwJUQwJUI3JUQwJUJGJUQwJUJFJUQwJUI3JUQwJUJEJUQwJUIwJUQwJUIyJUQwJUIwJTIwJUQwJUJEJUQwJUI1JUQwJUIzJUQwJUIwJUQxJTgyJUQwJUI4JUQwJUIyJUQwJUJEJUQwJUI4JUQxJTgyJUQwJUI1JTIwJUQwJUJGJUQxJTgwJUQwJUJFJUQxJTg2JUQwJUI1JUQxJTgxJUQwJUI4JTIwJUQwJUI4JTIwJUQwJUI0JUQwJUIwJTIwJUQwJUIzJUQwJUI4JTIwJUQxJTgzJUQwJUJGJUQxJTgwJUQwJUIwJUQwJUIyJUQwJUJCJUQxJThGJUQwJUIyJUQwJUIwJTIwJUQxJTgzJUQxJTgxJUQwJUJGJUQwJUI1JUQxJTg4JUQwJUJEJUQwJUJFLiUyMCVEMCVBMyVEMSU4MCVEMCVCNSVEMCVCNCVEMCVCOCVEMSU4MiVEMCVCNSUyQyUyMCVEMCVCOCVEMCVCNyVEMCVCRiVEMCVCRSVEMCVCQiVEMCVCNyVEMCVCMiVEMCVCMCVEMCVCRCVEMCVCOCUyMCVEMCVCMiUyMCVEMSU4MiVEMCVCNSVEMSU4MCVEMCVCMCVEMCVCRiVEMCVCNSVEMCVCMiVEMSU4MiVEMCVCOCVEMSU4NyVEMCVCRCVEMCVCOCVEMSU4RiUyMCVEMCVCRiVEMSU4MCVEMCVCRSVEMSU4NiVEMCVCNSVEMSU4MSUyMCVEMCVCRSVEMSU4MiVEMSU4NyVEMCVCOCVEMSU4MiVEMCVCMCVEMSU4MiUzQSUyMCVEMCVCNSVEMCVCQiVEMCVCNSVEMCVCQSVEMSU4MiVEMSU4MCVEMCVCRSVEMCVCQSVEMCVCRSVEMCVCNiVEMCVCRCVEMCVCRSVEMSU4MiVEMCVCRSUyMCVEMSU4MSVEMSU4QSVEMCVCRiVEMSU4MCVEMCVCRSVEMSU4MiVEMCVCOCVEMCVCMiVEMCVCQiVEMCVCNSVEMCVCRCVEMCVCOCVEMCVCNSUyQyUyMCVEMSU4MiVEMCVCNSVEMCVCQyVEMCVCRiVEMCVCNSVEMSU4MCVEMCVCMCVEMSU4MiVEMSU4MyVEMSU4MCVEMCVCMCUyMCVEMCVCOCUyMCVEMCVCMiVEMCVCQiVEMCVCMCVEMCVCNiVEMCVCRCVEMCVCRSVEMSU4MSVEMSU4MiUyMCVEMCVCRCVEMCVCMCUyMCVEMCVCQSVEMCVCRSVEMCVCNiVEMCVCMCVEMSU4MiVEMCVCMCUyQyUyMCVEMCVCNCVEMCVCOCVEMSU4OCVEMCVCMCVEMCVCRCVEMCVCNSUyQyUyMCVEMCVCMiVEMCVCMCVEMSU4MCVEMCVCOCVEMCVCMCVEMCVCMSVEMCVCOCVEMCVCQiVEMCVCRCVEMCVCRSVEMSU4MSVEMSU4MiUyMCVEMCVCRCVEMCVCMCUyMCVEMSU4MSVEMSU4QSVEMSU4MCVEMCVCNCVEMCVCNSVEMSU4NyVEMCVCRCVEMCVCMCVEMSU4MiVEMCVCMCUyMCVEMSU4NyVEMCVCNSVEMSU4MSVEMSU4MiVEMCVCRSVEMSU4MiVEMCVCMCUyQyUyMCVEMCVCQSVEMSU4MCVEMSU4QSVEMCVCMiVEMCVCRCVEMCVCRSUyMCVEMCVCRCVEMCVCMCVEMCVCQiVEMSU4RiVEMCVCMyVEMCVCMCVEMCVCRCVEMCVCNSUyQyUyMCVEMCVCNSVEMCVCQiVEMCVCNSVEMCVCQSVEMSU4MiVEMSU4MCVEMCVCRSVEMCVCQyVEMCVCMCVEMCVCMyVEMCVCRCVEMCVCOCVEMSU4MiVEMCVCRCVEMCVCMCUyMCVEMCVCMCVEMCVCQSVEMSU4MiVEMCVCOCVEMCVCMiVEMCVCRCVEMCVCRSVEMSU4MSVEMSU4MiUyMCVEMCVCRCVEMCVCMCUyMCVEMCVCQyVEMCVCRSVEMCVCNyVEMSU4QSVEMCVCQSVEMCVCMCUyQyUyMCVEMCVCQSVEMSU4MCVEMSU4QSVEMCVCMiVEMCVCRSVEMSU4MiVEMCVCRSVEMCVCQSUyMCVEMCVCOCUyMCVEMCVCNCVEMSU4MC4lM0MlMkZkaXYlM0UlMEElM0MlMkZkaXYlM0UlMEElM0MlMkZkaXYlM0UlMEElMEElM0NkaXYlMjBpdGVtcHJvcCUzRCUyMm1haW5FbnRpdHklMjIlMjBpdGVtc2NvcGUlM0QlMjIlMjIlMjBpdGVtdHlwZSUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGc2NoZW1hLm9yZyUyRlF1ZXN0aW9uJTIyJTNFJTBBJTNDaDQlMjBpdGVtcHJvcCUzRCUyMm5hbWUlMjIlM0UlRTIlOUElOTUlRUYlQjglOEYlMjAlRDAlOUElRDAlQkUlRDAlQjglMjAlRDAlQkYlRDElODElRDAlQjglRDElODUlRDAlQkUlRDAlQkIlRDAlQkUlRDAlQjMlRDAlQjglRDElODclRDAlQkQlRDAlQjglMjAlRDElODElRDAlQkMlRDElODMlRDElODklRDAlQjUlRDAlQkQlRDAlQjglRDElOEYlMjAlRDAlQkMlRDAlQkUlRDAlQjMlRDAlQjAlRDElODIlMjAlRDAlQjQlRDAlQjAlMjAlRDElODElRDAlQjUlMjAlRDAlQkElRDAlQkUlRDElODAlRDAlQjglRDAlQjMlRDAlQjglRDElODAlRDAlQjAlRDElODIlMjAlRDElODElMjAlRDAlOTElRDAlQjglRDAlQkUlRDElODQlRDAlQjglRDAlQjklRDAlQjQlRDAlQjElRDAlQjUlRDAlQkElMjAlRDElODIlRDAlQjUlRDElODAlRDAlQjAlRDAlQkYlRDAlQjglRDElOEYlRTIlOUQlOTMlM0MlMkZoNCUzRSUwQSUwQSUzQ2RpdiUyMGl0ZW1wcm9wJTNEJTIyYWNjZXB0ZWRBbnN3ZXIlMjIlMjBpdGVtc2NvcGUlM0QlMjIlMjIlMjBpdGVtdHlwZSUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGc2NoZW1hLm9yZyUyRkFuc3dlciUyMiUzRSUwQSUzQ2RpdiUyMGl0ZW1wcm9wJTNEJTIydGV4dCUyMiUzRSVEMCU5MSVEMCVCOCVEMCVCRSVEMSU4NCVEMCVCOCVEMCVCOSVEMCVCNCVEMCVCMSVEMCVCNSVEMCVCQSUyMCVEMSU4MiVEMCVCNSVEMSU4MCVEMCVCMCVEMCVCRiVEMCVCOCVEMSU4RiVEMSU4MiVEMCVCMCUyMCVEMCVCNSUyMCVEMSU4MyVEMSU4MSVEMCVCRiVEMCVCNSVEMSU4OCVEMCVCNSVEMCVCRCUyMCVEMCVCQyVEMCVCNSVEMSU4MiVEMCVCRSVEMCVCNCUyMCVEMCVCNyVEMCVCMCUyMCVEMSU4MyVEMCVCRiVEMSU4MCVEMCVCMCVEMCVCMiVEMCVCQiVEMCVCNSVEMCVCRCVEMCVCOCVEMCVCNSUyMCVEMCVCRCVEMCVCMCUyMCVEMCVCNSVEMCVCNiVEMCVCNSVEMCVCNCVEMCVCRCVEMCVCNSVEMCVCMiVEMCVCRCVEMCVCOCVEMSU4RiUyMCVEMSU4MSVEMSU4MiVEMSU4MCVEMCVCNSVEMSU4MSUyQyUyMCVEMCVCNyVEMCVCMCVEMSU4OSVEMCVCRSVEMSU4MiVEMCVCRSUyMCVEMCVCRiVEMCVCRSVEMCVCQyVEMCVCMCVEMCVCMyVEMCVCMCUyMCVEMCVCRCVEMCVCMCUyMCVEMCVCOCVEMCVCRCVEMCVCNCVEMCVCOCVEMCVCMiVEMCVCOCVEMCVCNCVEMCVCMCUyMCVEMCVCNCVEMCVCMCUyMCVEMCVCQSVEMCVCRSVEMSU4MCVEMCVCOCVEMCVCMyVEMCVCOCVEMSU4MCVEMCVCMCUyMCVEMCVCOCUyMCVEMCVCQSVEMCVCRSVEMCVCRCVEMSU4MiVEMSU4MCVEMCVCRSVEMCVCQiVEMCVCOCVEMSU4MCVEMCVCMCUyMCVEMSU4MSVEMCVCMiVEMCVCRSVEMCVCOCVEMSU4MiVEMCVCNSUyMCVEMSU4MCVEMCVCNSVEMCVCMCVEMCVCQSVEMSU4NiVEMCVCOCVEMCVCOCUyMCVEMCVCMiUyMCVEMCVCNSVEMCVCNiVEMCVCNSVEMCVCNCVEMCVCRCVEMCVCNSVEMCVCMiVEMCVCRCVEMCVCOCVEMSU4MiVEMCVCNSUyMCVEMCVCRCVEMCVCNSVEMCVCMyVEMCVCMCVEMSU4MiVEMCVCOCVEMCVCMiVEMCVCRCVEMCVCOCUyMCVEMCVCOCUyMCVEMSU4MSVEMSU4MiVEMSU4MCVEMCVCNSVEMSU4MSVEMCVCOCVEMSU4MCVEMCVCMCVEMSU4OSVEMCVCOCUyMCVEMSU4MSVEMCVCOCVEMSU4MiVEMSU4MyVEMCVCMCVEMSU4NiVEMCVCOCVEMCVCOC4lMjAlRDAlOUMlRDAlQjUlRDElODIlRDAlQkUlRDAlQjQlRDElOEElRDElODIlMjAlRDAlQjQlRDAlQjAlRDAlQjIlRDAlQjAlMjAlRDAlQkUlRDElODIlRDAlQkIlRDAlQjglRDElODclRDAlQkQlRDAlQjglMjAlRDElODAlRDAlQjUlRDAlQjclRDElODMlRDAlQkIlRDElODIlRDAlQjAlRDElODIlRDAlQjglMjAlRDAlQkYlRDElODAlRDAlQjglMjAlRDElODElRDAlQkMlRDElODMlRDElODklRDAlQjUlRDAlQkQlRDAlQjglRDElOEYlMjAlRDAlQjIlMjAlRDElODElRDElOEElRDAlQkQlRDElOEYlMkMlMjAlRDElODIlRDElODAlRDAlQjUlRDAlQjIlRDAlQkUlRDAlQjYlRDAlQkQlRDAlQkUlRDElODElRDElODIlMkMlMjAlRDAlQjQlRDAlQjUlRDAlQkYlRDElODAlRDAlQjUlRDElODElRDAlQjglRDAlQjglMkMlMjAlRDAlQjclRDAlQjAlRDAlQjIlRDAlQjglRDElODElRDAlQjglRDAlQkMlRDAlQkUlRDElODElRDElODIlRDAlQjglMkMlMjAlRDAlQjAlRDAlQjMlRDElODAlRDAlQjUlRDElODElRDAlQjglRDElOEYlMkMlMjAlRDAlQkQlRDAlQjAlRDElODAlRDElODMlRDElODglRDAlQjUlRDAlQkQlRDAlQjAlMjAlRDElODMlRDAlQkMlRDElODElRDElODIlRDAlQjIlRDAlQjUlRDAlQkQlRDAlQjAlMjAlRDAlQkElRDAlQkUlRDAlQkQlRDElODYlRDAlQjUlRDAlQkQlRDElODIlRDElODAlRDAlQjAlRDElODYlRDAlQjglRDElOEYlMjAlRDAlQjglMjAlRDAlQjQlRDElODAuJTNDJTJGZGl2JTNFJTBBJTNDJTJGZGl2JTNFJTBBJTNDJTJGZGl2JTNFJTBBJTNDJTJGZGl2JTNFJTBB[/vc_raw_html][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”parallax” full_screen_section_height=”no” parallax_background_image=”4217″ el_class=”call-to-action”][vc_column el_class=”call-one”][vc_empty_space height=”50px”][mkd_call_to_action full_width=”yes” content_in_grid=”yes” grid_size=”75″ type=”normal” show_button=”yes” button_type=”” button_hover_type=”” button_hover_animation=”” button_position=”left” button_icon_pack=”” button_text=”Контакти” button_link=”https://holimed.bg/kontakti/”]

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация относно нашите услуги и методи за лечение.

[/mkd_call_to_action][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”call-to-action”][vc_column el_class=”call-two”][mkd_call_to_action full_width=”yes” content_in_grid=”yes” grid_size=”75″ type=”normal” show_button=”yes” button_type=”” button_hover_type=”” button_hover_animation=”” button_position=”left” button_icon_pack=”” button_text=”ОТЗИВИ” button_link=”https://holimed.bg/otzivi-ot-klienti/”][/mkd_call_to_action][/vc_column][/vc_row]