fbpx
Понеделник - Петък 08:00 - 20:00

Събота и Неделя - ЗАТВОРЕНО

Адрес: гр. Хасково

ул. „Македония“ 16 вх. Б ет.1

Последвай ни
Дамян Стайков — Холимед
fade
7228
post-template-default,single,single-post,postid-7228,single-format-standard,cookies-not-set,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6289,elementor-page elementor-page-7228
Холимед  >  ОТЗИВИ ОТ ПАЦИЕНТИ   >  Дамян Стайков

Дамян Стайков

otziv-damian-staikov-2otziv-damian-staikov

Казвам се Дамян Стайков. От гр. Хасково съм.  

 

В живота срещаме много трудности и препятствия. Понякога е невъзножно да преодолееш изпитанията сам и в такъв момент няма нищо по-нормално от това да потърсиш помощ. Казвам се Дамян Стайков. От гр. Хасково съм. Преди около две години бях стигнал до положение, в което можех да стоя изправен само няколко минути и трябваше да седна. Дискова херния, множество изкривявания на гръбначния стълб – кифосколиоза, на които не е било обърнато внимание с години, бяха довели до предела на натоварване и предела на нормалния живот. 

ЗАЯВЕТЕ СВОЯТА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯКАНДИДАТСТВАЙ

 

Тогава потърсих Руми. За център Холимед бях чувал от мои познати с прекрасни резултати от лечението. След като ме прегледа и установи от какво имам нужда, започна терапия в продължение на година и половина  до момента. Изключително  внимателна, отдадена на това което прави, всеотдайна към всеки един свой пациент, бързо се превърна в човек, на когото се доверих напълно. Резултатът година и половина по-късно – връщане към нормалния ритъм на живот, връщане на тонуса, духа, стремежа, целеустремеността, увереността. Без болка и ограничения. Всичко това е благодарение на помощта и работата на Руми, за което ще й бъда благодарен винаги!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС 0877 346 446
БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ