fbpx
Понеделник - Петък 08:00 - 20:00

Събота и Неделя - ЗАТВОРЕНО

Адрес: гр. Хасково

ул. „Македония“ 16 вх. Б ет.1

Последвай ни
ᐉ ⚕️ Фатмегюл Селятин Мехмед — Холимед
fade
4461
post-template-default,single,single-post,postid-4461,single-format-standard,cookies-not-set,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default
Холимед  >  ОТЗИВИ ОТ ПАЦИЕНТИ   >  Фатмегюл Селятин Мехмед

Фатмегюл Селятин Мехмед

famagul-mexmedКазвам се Фатмегюл Селятин Мехмед.

Живея в село Тракиец обл. Хасково. От доста години имам проблеми със ставите, много силни болки и в тазобедрените стави, и по гърба.

Появиха се и много силни болки и в коленете. Особено тормозеща беше болката в дясното коляно. Постепенно започна да се затруднява ходенето. Започна дърпане в ямката зад коляното. Това наложи да ползвам бастун за да се придвижвам.

Поставиха ми инжекция в ставата, но след нея положението стана още по-зле. Тогава ми предложиха да направя още една инжекция, но аз отказах.

Случайно разбрахме за център Холимед и реших да опитам лечението и тук.

ЗАЯВЕТЕ СВОЯТА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯКАНДИДАТСТВАЙ

Направих 10 процедури. Още след първата процедура ми олекна и болката намаля. След втората процедура болката пак се върна и аз се уплаших, че и тук няма да ми помогнат. Но ми обясниха, че това е лечебна криза и е нормална реакция.

След третата процедура нямам никакви болки нито в коляното, нито в гърба. Изчезна и дърпането зад коляното. Вече се придвижвам и без помощ.

Сега съм спокойна, че движенията са ми освободени защото ми предстои смяна на другата тазобедрена става за да се удължи крака. След операцията продължавам с процедурите за гръбначния стълб и раздвижването.

От медицинската документация:

Луксация и коксартроза на двете тазобедрени стави.
Състояние след коригираща операция на дясна тазобедрена става.
Скъсяване на десен долен крайник със 7 см.

Гръбначен стълб:
Стеснение на дискалното пространство на ниво С5-С6, С6-С7
Изправена цервикална лордоза с тенденция към кифоза.
Ес образна сколиоза.
Дископатия и деформираща спондилоза с образуване на ръбцови остеофити-предимно по задните ръбове на телата на прешлените. Притиснати нервни коренчета на ниво С5-С6 и С6-С7.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС 0877 346 446
БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ