fbpx

Холимед

Безплатен уебинар на тема
"Основни причини за безсънието
и как да се справим с тях"

@4.02.2021
16:00ч.

Водещи: ХОЛИСТИЧЕН ТЕРАПЕВТ ГЕРГАНА РАДОВИЧ
И
НЕВРОТЕРАПЕВТ БИОФИЙДБЕК РУМЯНА НИКОЛОВА

Продължителност: 1 час

Към кого е насочено това обучение?
  • За хора в активна възраст, които изпитват затруднения да спят пълноценно всяка нощ;
  • За хора в активна възраст, които заспиват трудно или се будят често през нощта;
  • За хора в активна възраст, които трудно намират достатъчно време за сън.

По време не уебинара ще отговаряме
и на вашите въпроси!

Форма за записване

Fill out my online form

Уебнарът ще е напълно безплатен. След записване ще ви изпратим линк покана за включване в излъчването.

Fill out my online form
sleeping-couple-holimed

Защо е важно да обърнете внимание на качеството на съня си?"

Сънят е процес, който оказва влияние върху всяка клетка, орган или функция в тялото. По време на сън тялото се обновява физически, а мозъкът подрежда и класифицира информацията, която е натрупал през деня.

Пълноценният сън е от изключително значение за поддържане на силна имунна система, а оттук и цялостното здравословно състояние, възстановяване от стреса, поддържане на емоционален баланс, свеж и красив външен вид, контролиране на апетита и много други.

Съвременният човек спи все по-малко или по-некачествено и това се отразява на всяка сфера от неговия живот – лична, професионална, социална.

Последиците включват умора, разсеяност, по-честа склонност към допускане на грешки, наранявания или инциденти, слаб имунитет и чести разболявания, метаболитен синдром и други хронични заболявания включително диабет, хронична болка, наднормено тегло, високо ниво на тревожност и много други.

Най-чести симптоми

Ако това Ви звучи познато заповядайте на уебнира,
където ще обсъдим възможните решения на проблема.

Темите, които ще покрием по време на уебинара

webinar-questions-answers-adhd
holimed-biofeedback

Какво e биофийдбек терапия?

В център по холистична медицина Холимед, прилагаме едни от най-ефективните методи за лечение на детска хиперактивност, дефицит на внимание и на деца с екранна зависимост.

Тази терапевтична система представлява тренинг, който позволява да поддържате добро здравословно състояние, контролирайки и управлявайки собствените си физиологични процеси. Методиката измерва и контролира процесите по няколко начина – през електрокожното съпротивление, температура и влажност на кожата, дишане, сърдечна честота, вариабилност на сърдечната честота, кръвно налягане, електромагнитна активност на мозъка, кръвоток и др.

Биофийдбек сеансите се провеждат с помощта на няколко специално създадени за целта апарата за наблюдение и контрол на различните функции: ЕЕГ; Кардио и дихателен; Вестибуларен контрол. Резултатите, постигани чрез тази лечебна методика подобряват концентрацията, скоростта на мислене, креативността и паметта.

Своят опит и съвети ще споделят

Rumiana-Nikolova-holimed-haskovo

НЕВРОТЕРАПЕВТ БИОФИЙДБЕК
РУМЯНА НИКОЛОВА

ЦЕНТЪР ЗА ХОЛИСТИЧНА МЕДИЦИНА ХОЛИМЕД Хасково

Румяна Николова е главен невротерапевт и консултант в център по холистична медицина Холимед с над 15г опит в лечението чрез биофиидбек терапия.

holistic-therapist-sleep-specialist-and-teacher-of-emotional-freedom-techniques

ХОЛИСТИЧЕН ТЕРАПЕВТ
ГЕРГАНА РАДОВИЧ

Enepsy academy

Гергана Радович e холистичен терапевт, специалист по съня и преподавател по техники за емоционална свобода (ТЕС).

Форма за записване

Уебнарът ще е напълно безплатен. След записване ще ви изпратим линк покана за включване в излъчването.

За Център Холимед

В холистична клиника Холимед прегледите се провеждат от водещи в своята област специалисти. Центърът разполага и с модерно оборудвани кабинети за диагностика, профилактика и лечение на различни по вид, но еднакво значими за пациента здравословни проблеми и неразположения. Част от лечебната програма на центъра е и Биофийдбек терапията.

Биофийбек допринася за по-доброто качество и продължителност на съня, за намаляване на напрежението и за повишаване на самооценката. Наблюдава се също способност на индивида да релаксира и да повишава своята творческа креативност и работоспособност. Програмата работи ефективно в посока подобряване на общото психическо състояние, допринасяйки за намаляването на тревожността и ежедневния стрес.

Photo and Images credit to: