fbpx
Понеделник - Петък 08:00 - 20:00

Събота и Неделя - ЗАТВОРЕНО

Адрес: гр. Хасково

ул. „Македония“ 16 вх. Б ет.1

Последвай ни
Интервю с главен терапевт Румяна Николова — Холимед
fade
4509
post-template-default,single,single-post,postid-4509,single-format-standard,cookies-not-set,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default
Холимед  >  ОТЗИВИ ОТ ПАЦИЕНТИ   >  Румяна Николова

Румяна Николова

rumqna-nikolovaКазвам се Румяна Николова и съм основен терапевт в центъра за холистична медицина ХОЛИМЕД.

Пиша тези редове защото искам да покажа на всички, които с известна доза примирение приемат обстоятелствата свързани с тяхното здраве или това на близък човек като непреодолими. Споделям нещо много лично.

На 12.04.2012 г. малкият ми син попадна в катастрофа с мотор. Първите 10 дни след травмата борбата беше само за възможността да живее.Благодаря за божията милост и изключително адекватната и високоспециализирана намеса на хирургичния екип и екипа на ОАРИЛ. Детето ми оцеля, но травмите бяха сериозни. Последиците също.

Фрактура на прешлен С6 и основата на черепа, пълна парализа на дясна ръка, последваща атрофия на мускулите на гърба и ръката с много тежка сколиоза,атрофия на зрителния нерв… Неврохирургичната консултация беше неблагоприятна. На практика не се предлагаше нищо или по-точно всички възможни варианти бяха оценени като безмислени. Посъветваха ме да приема ситуацията такава, каквато е и да не храня надежда за промяна. И….тогава ни се наложи да скочим в дълбокото без дори да можем да плуваме. Последва един сериозен период на изключително трудна работа.

ЗАЯВЕТЕ СВОЯТА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯКАНДИДАТСТВАЙ

Но крайния резултат си струваше всяко усилие, всеки миг на увереност и цялата инвестиция, която се направи за неговото възстановяване. Сега синът ми е без последици от травмата, 100% възстановена дясна ръка, зрителен нерв и без сколиоза. И всички сме доволни и щастливи – и той, и семейството ни и екипа на центъра, защото той е най-трудният ни пациент.

Така, че – колкото и безнадеждно да изглежда едно положение, винаги има начин то да бъде променено към по-добро. Въпроса е да видим възможността и да я оценим за да не я пропуснем.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС 0877 346 446
БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ