fbpx
Понеделник - Петък 08:00 - 20:00

Събота и Неделя - ЗАТВОРЕНО

Адрес: гр. Хасково

ул. „Македония“ 16 вх. Б ет.1

Последвай ни
Мелин - майка на Мелиса — Холимед
fade
7219
post-template-default,single,single-post,postid-7219,single-format-standard,cookies-not-set,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default
Холимед  >  ОТЗИВИ ОТ ПАЦИЕНТИ   >  Мелин – майка на Мелиса

Мелин – майка на Мелиса

Мелин е майка на Мелиса – детенце на 4 години, с което работим по един много сериозен проблем – тежка хиперактивност и нарушена концентрация на вниманието. Днес споделя удовлетворението си от резултата, който постигна Мелиса само за 4 месеца. От 3 години семейството живее в Германия. Не намират решение там и това е повод да се прберат в Бъгария.

С Мелиса зпочнахме работа в края на месец декември 2021 г.

В началото беше трудно да се напрви прогноза за очаквания резултат. Мелиса беше в непрекъснато движение, разпиляна, не задържа внимание върху едно нещо, не играе с играчки. У дома не общува с малката си сестричка. Крещи и отказва всичко. Липсват елементарни навици за самообслужване, характерни за нейната възраст. В детската градина почти е невъзможно да остане. Конфликта е дълбок и с децата и с учителките.

Днес – 4 месеца от началото на терапята Мелиса е едно ново, сокойно дете, което с удоволствие провежда процедурите. У дома е грижовна кака на малката си сестричка, послушна, с изградени навици за сън и самообслужване. Храни се смостоятелно. В детската градина няма проблеми в общуването. Учавства успешно в групови занятия.

ЗАЯВЕТЕ СВОЯТА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯКАНДИДАТСТВАЙ

Баща й, който все още работи в Германия не успя да сдържи огромната си изненада и да сподели, че резултата е надминал очакванията му.

Прекрасно се чувства и нашия екип.
Благодарим за доверието.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС 0877 346 446
БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ