fbpx
Понеделник - Петък 08:00 - 20:00

Събота и Неделя - ЗАТВОРЕНО

Адрес: гр. Хасково

ул. „Македония“ 16 вх. Б ет.1

Последвай ни
Здравен Блог с полезни съвети и информация — Холимед
fade
534
blog,cookies-not-set,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default
Холимед  >   Блог

Блог с полезни новини и статии от ХолимедАйсел-Тасим

Айсел Тасим

Айсел-Тасим

Казвам се Айсел Тасим и много ми се иска да споделя нещо лично. Аз съм една от многото доволни пациенти на ,,Руми Холимед”(така съм си я кръстила), но как се случи срещата ми с нея…
През 2016 се сблъсках със сериозен проблем, дискова херния, която ме стопира, спря ми живота и започна едно лутане (буквално) ,търсейки лечение и решение. Случайно чух за Румяна Николова. След консултацията започнахме терапия. Не се колебах, защото нямах избор, бях пробвала всичко възможно. Сега отново съм активна – имам нормален живот (хората, които са се сблъскали с такъв проблем ще ме разберат)
Благодаря ти Руми за лечението, за грижите, които полагаш, за сърдечността, с която ни посрещаш.
Благодаря ❤️

ВИЖ ОЩЕ
stefka-dineva

Стефка Динева

stefka-dineva

Казвам се Стефка Динева. От Димитровград съм и при Руми ме доведоха болките, които имах и проблемите с гръбначния стълб и кръста, болки, които се задълбочаваха и пречеха на ежедневието ми. Искрено се радвам, че пътят ме отведе до Медицински център ” Холимед”, при Румяна Николова и прилаганата от нея терапия. След лечението, страхът ми се смени с надежда и облекчение, стопира се негативното развитие на проблемните зони, болките отшумяха. Всяка среща с Румяна Николова будеше респект у мен както нивото на познания, умения, експертност, висока интелигентност, така и нейната неподправена, истинска човечност, съпричастност и доброта!
Румяна Николова е истинско Коледно чудо!
Благодаря!!Благодаря от сърце!

ВИЖ ОЩЕ
marushknikolova-otziv-holimed

Марушка Николова

marushknikolova-otziv-holimed

Казвам се Марушка Николова от гр. Хасково.

През есента на 2021 година получих силна и упорита болка в рамото. В началото беше по-поносима, но с времето се засили и не се издържаше. Посетих ортопед, който ми каза, че болката не е от самото рамо, а от дисковата херния на врата.
Лекувах се медикаментозно с хапчвта и инжекции, но резултат нямаше. Болката в ръката стана нетърпима, а движенията ограничени и щадящи.
Разбрах за холистичен център Холимед и не се поколебах да го посетя.
Там ме посрещна Румито – спокойна, блага, усмихната. Даде ми надежда, че ще се справим с проблема и я оправда.
Вече нямам болка, мога да се обслужвам сама – преди не ми беше възможно да се обличам и събличам без помощ.
Много съм доволна. Когато човек живее без болка, се чувства пълноценен и не е в тежест на никой.
Пожелавам на всички, които имат подобен проблем да се възползват от решението, което предлагат в център Холимед гр. Хасково. Ако не могат да ви бъдат полезни, ще ви насочат към тези практики, които могат да ви помогнат.
Консултацията им е безплатна. Вие решавате.

ВИЖ ОЩЕ
nevena-kioseva-otziv-holimed

Невена Кьосева

nevena-kioseva-otziv-holimed

Невена Кьосева гр. Любимец.
След прекаран ковид и силен стрес качих доста килограми. Постковид синдрима се прояви с много болки и повишена тревожност. Благодарение на подходящото лечение и екипа на центъра за холистична медицина Холимед гр. Хасково успешно се справих с наднорменото тегло, болките и сега се чувствам прекрасно.
Благодаря ви. Бъдете здрави и все така всеотдайни.

ВИЖ ОЩЕ

Петьо Боев

Казвам се Петьо Боев от Димитровград на 41 години. Преди години акто тийнейджър паднах от 5-ти етаж на строеж и тогава се разминах с много леки травми или поне така смятах.
Но се оказа, че с годините в следствие на тази травма и естествено изкривяване на гръбнака в следствие стареенето на организма съм с две тежки дискови хернии и ошипяване на целия гръбначен стълб.
Тогава разбрах преди 5 години, когати възпалих седалищен нерв и болката бе кощмарна. От кръста тя слезе и в десния крак, който за две седмици отслабна на полвината на левия. Не можех да лежа, не можех да спя, не можех да се движа.

Минах през престой в болница, през масажи и кинезитерапия, физиотерапия, ходих на лечебни бани – минерални и кални. Правиха ми и екстензии, но за съжаление без особен ефект.

Разбрах за Холимед случайно и след като прочетох коментарите от доволни от терапиите хора, реших да пробвам и това лечение.
Запознах се с Румяна Николова. Тя ми обсни много подробно и на разбираем за мен език какви процедури трябва да направя и какво представляват те.
Първоначално направих 10 ежедневни процедури като още в началото почувствах значително облекчение. След това правих всяка седмица по една процедура и сега продължавам с поддържащи такива два пъти годишно. Изключително доволен съм от този център и отношението там. Споделям всичко това, защото бих се радвал, ако помогна с тази информация на хора с подобни проблеми.

ВИЖ ОЩЕ
otziv-damian-staikov-2

Дамян Стайков

otziv-damian-staikov-2otziv-damian-staikov

Казвам се Дамян Стайков. От гр. Хасково съм.  

 

В живота срещаме много трудности и препятствия. Понякога е невъзножно да преодолееш изпитанията сам и в такъв момент няма нищо по-нормално от това да потърсиш помощ. Казвам се Дамян Стайков. От гр. Хасково съм. Преди около две години бях стигнал до положение, в което можех да стоя изправен само няколко минути и трябваше да седна. Дискова херния, множество изкривявания на гръбначния стълб – кифосколиоза, на които не е било обърнато внимание с години, бяха довели до предела на натоварване и предела на нормалния живот. 

 

Тогава потърсих Руми. За център Холимед бях чувал от мои познати с прекрасни резултати от лечението. След като ме прегледа и установи от какво имам нужда, започна терапия в продължение на година и половина  до момента. Изключително  внимателна, отдадена на това което прави, всеотдайна към всеки един свой пациент, бързо се превърна в човек, на когото се доверих напълно. Резултатът година и половина по-късно – връщане към нормалния ритъм на живот, връщане на тонуса, духа, стремежа, целеустремеността, увереността. Без болка и ограничения. Всичко това е благодарение на помощта и работата на Руми, за което ще й бъда благодарен винаги!

ВИЖ ОЩЕ

Таня Колева

И още един повод за радост точно днес, когато отбелязваме световния ден за борба с артериалната хипертония. Таня Колева с напълно овладян метболитен синдром. В програмата ни за превенция на хроничните състояния е от месец февруари. Към днешна дата е с 10 кг. по-лека, подвижна, в добра кондиция и прекрасно настроение.

Таня Колева БЛАГОДАРЯ за доверието.

ВИЖ ОЩЕ
БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ