Понеделник - Петък 08:00 - 20:00

Събота и Неделя - ЗАТВОРЕНО

Адрес: гр. Хасково

ул. „Македония“ 16 вх. Б ет.1

Последвай ни
ᐉ ⚕️ Неврорехабилитация и възстановителни процедури на изгодни цени — Холимед
fade
4250
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-4250,mkd-core-1.1,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,mkd-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Неврорехабилитация

Холимед  >  Неврорехабилитация

НЕВРОРЕХАБИЛИТАЦИЯНеврорехабилитацията, провеждана в център за холистична медицина Холимед се отличава драстично от традиционните програми за възстановяване. Тъй като холистичния подход означава разглеждане на отделните компоненти на човека (физика, психика, дух) като едно цяло, рехабилитационната програма, която създадохме дава значително по-бързи, ефективни и дълготрайни резултати.

В основата на неврорехабилитацията, провеждана в нашия център стои специализиран вид лечение, при което се подхожда индивидуално, като интензитетът и видът на процедурите се определят спрямо състоянието и нуждите на всеки отделен пациент. Ние постигаме не само най-добри резултати, но и дългосрочно подобряване на състоянието на нашите пациенти.

ЗАЯВЕТЕ СВОЯТА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯКАНДИДАТСТВАЙ

Терапиите по неврорехабилитация им позволяват да се радват на по-високо качество на живот, а то е особено важно при инвалидизирани пациенти. При тях се постига и придобиване на битови и трудови навици, каквито са липсвали до момента, предвид спецификата на тяхното заболяване или вродена деформация.

Успехът, постиган чрез неврорехабилитационната ни програма се дължи на три основни фактора:

Индивидуален подход

За разлика от унифицираните програми за възстановяване, при нас всяка терапия се базира на индивидуалното състояние и нужди на пациента, така че всеки пациент да получи възстановителна програма, създадена специално за него.

Интензивност

При нашата възстановителна програма се включват различни методики с различна продължителност в отделните етапи на заболяването. Това помага както за успешното лечение, така и за превенция на последващи остри моменти.

Комплексно въздействие

В комплексното въздействие се крие формулата на нашия успех, тъй като нарушенията в работата на нервната система се проявяват с различни симптоми като двигателни и говорни смущения, мускулни спазми, болки и т.н. В индивидуалния комплекс, създаден за всеки отделен пациент, се включват рехабилитатори с различна насоченост – невротерапевти, специалисти по мануална терапия, логопеди и др.

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация относно нашите услуги и методи за лечение.
БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ