ЗА НАС

за Холимед

Ние работим с хора, които изпитват силна болка причинена от заболявания на гръбначния стълб – дискови хернии, ошипяване, гръбначно изкривяване, протрузии, които искат да се избавят от зависимостта и ограниченията на болката, желаят да получат бързо и ефективно лечение без медикаменти, което да ги спаси от операция и да им даде възможност да се върнат към своята работа/ бизнес и да живеят пълноценно.

 

Това, което ни отличава от останалите възстановителни центрове е, че ние работим с уникална и иновативна система за възстановяване и следваме комплексен подход за възстановяване на здравето, които дават резултат още след първа процедура.

Нашият основен фокус е постигането на бързи и трайни резултати за нашите пациенти.

 

Благодарение на това нашите пациенти се избавят от болката почти веднага, не им се налага да излизат от строя, лекуват се без медикаменти и не се налага да се оперират, поради което нямат странични ефекти от лечението, нито страха и трудното възстановяване след операция, бизнесът им не страда, а качеството на живот им се подобрява многократно.

Центърът по холистична медицина Холимед е единствен по рода си в региона на град Хасково. Със своето създаване преди повече от 10 години той дава възможност на хиляди хронично болни и хора с вродени заболявания от областта да получат най-добрата терапия, съобразена изцяло с техните индивидуални нужди спрямо вида и степента на здравословния им проблем.

Това лечебно заведение е предпочитано място, преди всичко заради факта, че в него се прилага холистичният подход при разглеждане на различните физиологични проблеми. Виждайки индивида като съвкупност от физика, психика, дух и емоционалност, специалистите в центъра са способни да решават изключително тежки здравословни проблеми, откривайки първопричината за тяхната поява.

Напълно погрешно е схващането, че Холимед Хасково залага единствено на алтернативните методи на лечение. Напротив! В центъра работят едни от най-добрите лекари, представители на традиционната медицина. Разликата е, че тук се съчетават успешно най-древните науки с последните постижения в медицината. Резултатите, както можем да очакваме са зашеметяващи.

В холистична клиника Холимед се използва последно поколение диагностична апаратура. Прегледите се провеждат от водещи в своята област специалисти и физиотерапевти. Благодарение на тяхната компетентност и дългогодишен опит, е възможно да се разработи прецизен и напълно безопасен план за лечение.

ЗАЯВЕТЕ СВОЯТА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

В хасковския център по холистична медицина се лекуват успешно широк спектър от заболявания, включително придобити деформации и тежки инвалидизиращи състояния. Терапевтичната програма обхваща и голяма част от неврологичните заболявания, поразяващи както възрастни хора, така и малки деца.

Освен с доказани и висококвалифицирани специалисти като Румяна Николова, центърът разполага и с модерно оборудвани кабинети за диагностика, профилактика и лечение на различни по вид, но еднакво значими за пациента здравословни проблеми и неразположения. Физиотерапията, проведена с помощта на Backlife и Суинг тренажорите повлиява успешно различни по вид и степен увреждания на гръбначния стълб.

Електроимпулсната терапия, базирана на революционна руска технология се провежда с уникална по рода си апаратура. Скенар системата за диагностика и лечение, е сред причините центърът в Хасково да бъде предпочитано място за провеждане на възстановителна физиотерапия. За изпълнение на автогравитационна терапия, се използва термомасажното легло MIGUN – още един уред от ново поколение.

Лечебните програми, прилагани в Холимед са много на брой. Те касаят всяка част от човешката физиология, като психологичните и неврологични смущения също не са оставени без внимание. Тук ще получите адекватна помощ, независимо дали сте възрастен, нуждаещ се от възстановяване след инсулт или дете, страдащо от синдром на хиперактивност с нарушена концентрация.

Румяна Николова

При различни вродени и придобити изкривявания на гръбначния стълб, в хасковския холистичен център ще ви предложат най-доброто решение. Същото е валидно и за различните степени на увреждане при диабетна невропатия, дискова херния, състояния на тревожност и смущения в работата на стомашно-чревния тракт.

Центърът по алтернативна медицина Холимед се явява единствена алтернатива на хирургичните интервенции, които са не само скъпи, и в голямата си част болезнени, но често и твърде рискови, а същевременно с нисък процент успеваемост. Запишете си час за преглед още днес, защото вие също заслужавате да бъдете здрави и да се радвате на всеки миг от своя живот.

РЦЗ № 2634380004 – удостоверение № 5/18.01.2011 г. издадено от РЦЗ – Хасково на основание чл. 170 ал.4 от Закона за здравето

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация относно нашите услуги и методи за лечение.