fbpx
Понеделник - Петък 08:00 - 20:00

Събота и Неделя - ЗАТВОРЕНО

Адрес: гр. Хасково

ул. „Македония“ 16 вх. Б ет.1

Последвай ни
✔ Отзиви и мнения от клиенти и пациенти на холистичния център — Холимед
fade
58
archive,category,category-otzivi-ot-klienti,category-58,cookies-not-set,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default

ХОЛИМЕД > ОТЗИВИ ОТ ПАЦИЕНТИ

ОТЗИВИ ОТ ПАЦИЕНТИpaolo-otziv-holimed

Паоло

paolo-otziv-holimed

Искам да споделя личният си опит от посещението ни в МЦ Холимед, за да благодаря на целия екип за отношението и професионализма и в същото време да помогна на други хора които имат нужда от помощ да се ориентират в безкрайното търсене. Случайно попаднах на информация за МЦ Холимед
Синът ми Паоло има сколиоза с която ни е трудно да се справим. В Испания сме пробвали всичко възможно. И това ме караше да търся решение все по-упорито.
Проблемът е с голяма давност и съм наясно, че ни предстои дълъг път. И когато екипът на центъра се ангажира да работи със синът ми нямахме никакво колебание да изпълним всяка тяхна препоръка.
През цялото лято работихме с кинезитерапевта Тодор Стоев и резултата беше видим буквално за седмици/става въпрос за сколиоза при дете на 15 г/Невероятен специалист, изключително фин и внимателен човек, такъв който обича това, което прави. Благодаря ви от ❤️ и със сигурност ще се върнем заради вас отново.

ВИЖ ОЩЕ
margarita-georgieva-otziv-holimed

Даниела Спасова

Видео отзив от Даниела Спасова за програмите в център Холимед.

ВИЖ ОЩЕ
margarita-georgieva-otziv-holimed

Маргарита Георгиева

margarita-georgieva-otziv-holimed

Казвам се Маргарита Георгиева. От гр. Хасково съм и искам да споделя нещо много лично.

В живота си човек преминава през много пътища. Физическата болка, която вече беше нетърпима и не можех да намеря решение за нея ме доведе до МЦ ХОЛИМЕД. След прегледа ми обясниха всеки детайл на проблема и възможностите за неговото решение. Яснотата и позитивизмът, с който ми се представиха възможностите се припокриха изцяло с постигнатите резултати. Малко са думите, с които мога да изкажа благодарност към Румяна Николова и екипа на МЦ ХОЛИМЕД ХАСКОВО. Доверих се и не сгреших.

ВИЖ ОЩЕ
Айсел-Тасим

Айсел Тасим

Айсел-Тасим

Казвам се Айсел Тасим и много ми се иска да споделя нещо лично. Аз съм една от многото доволни пациенти на ,,Руми Холимед”(така съм си я кръстила), но как се случи срещата ми с нея…
През 2016 се сблъсках със сериозен проблем, дискова херния, която ме стопира, спря ми живота и започна едно лутане (буквално) ,търсейки лечение и решение. Случайно чух за Румяна Николова. След консултацията започнахме терапия. Не се колебах, защото нямах избор, бях пробвала всичко възможно. Сега отново съм активна – имам нормален живот (хората, които са се сблъскали с такъв проблем ще ме разберат)
Благодаря ти Руми за лечението, за грижите, които полагаш, за сърдечността, с която ни посрещаш.
Благодаря ❤️

ВИЖ ОЩЕ
stefka-dineva

Стефка Динева

stefka-dineva

Казвам се Стефка Динева. От Димитровград съм и при Руми ме доведоха болките, които имах и проблемите с гръбначния стълб и кръста, болки, които се задълбочаваха и пречеха на ежедневието ми. Искрено се радвам, че пътят ме отведе до Медицински център ” Холимед”, при Румяна Николова и прилаганата от нея терапия. След лечението, страхът ми се смени с надежда и облекчение, стопира се негативното развитие на проблемните зони, болките отшумяха. Всяка среща с Румяна Николова будеше респект у мен както нивото на познания, умения, експертност, висока интелигентност, така и нейната неподправена, истинска човечност, съпричастност и доброта!
Румяна Николова е истинско Коледно чудо!
Благодаря!!Благодаря от сърце!

ВИЖ ОЩЕ
marushknikolova-otziv-holimed

Марушка Николова

marushknikolova-otziv-holimed

Казвам се Марушка Николова от гр. Хасково.

През есента на 2021 година получих силна и упорита болка в рамото. В началото беше по-поносима, но с времето се засили и не се издържаше. Посетих ортопед, който ми каза, че болката не е от самото рамо, а от дисковата херния на врата.
Лекувах се медикаментозно с хапчвта и инжекции, но резултат нямаше. Болката в ръката стана нетърпима, а движенията ограничени и щадящи.
Разбрах за холистичен център Холимед и не се поколебах да го посетя.
Там ме посрещна Румито – спокойна, блага, усмихната. Даде ми надежда, че ще се справим с проблема и я оправда.
Вече нямам болка, мога да се обслужвам сама – преди не ми беше възможно да се обличам и събличам без помощ.
Много съм доволна. Когато човек живее без болка, се чувства пълноценен и не е в тежест на никой.
Пожелавам на всички, които имат подобен проблем да се възползват от решението, което предлагат в център Холимед гр. Хасково. Ако не могат да ви бъдат полезни, ще ви насочат към тези практики, които могат да ви помогнат.
Консултацията им е безплатна. Вие решавате.

ВИЖ ОЩЕ
nevena-kioseva-otziv-holimed

Невена Кьосева

nevena-kioseva-otziv-holimed

Невена Кьосева гр. Любимец.
След прекаран ковид и силен стрес качих доста килограми. Постковид синдрима се прояви с много болки и повишена тревожност. Благодарение на подходящото лечение и екипа на центъра за холистична медицина Холимед гр. Хасково успешно се справих с наднорменото тегло, болките и сега се чувствам прекрасно.
Благодаря ви. Бъдете здрави и все така всеотдайни.

ВИЖ ОЩЕ
БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ