fbpx
Понеделник - Петък 08:00 - 20:00

Събота и Неделя - ЗАТВОРЕНО

Адрес: гр. Хасково

ул. „Македония“ 16 вх. Б ет.1

Последвай ни
✔ Отзиви и мнения от клиенти и пациенти на холистичния център — Холимед
fade
58
archive,category,category-otzivi-ot-klienti,category-58,cookies-not-set,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default

ХОЛИМЕД > ОТЗИВИ ОТ ПАЦИЕНТИ

ОТЗИВИ ОТ ПАЦИЕНТИmarushknikolova-otziv-holimed

Марушка Николова

marushknikolova-otziv-holimed

Казвам се Марушка Николова от гр. Хасково.

През есента на 2021 година получих силна и упорита болка в рамото. В началото беше по-поносима, но с времето се засили и не се издържаше. Посетих ортопед, който ми каза, че болката не е от самото рамо, а от дисковата херния на врата.
Лекувах се медикаментозно с хапчвта и инжекции, но резултат нямаше. Болката в ръката стана нетърпима, а движенията ограничени и щадящи.
Разбрах за холистичен център Холимед и не се поколебах да го посетя.
Там ме посрещна Румито – спокойна, блага, усмихната. Даде ми надежда, че ще се справим с проблема и я оправда.
Вече нямам болка, мога да се обслужвам сама – преди не ми беше възможно да се обличам и събличам без помощ.
Много съм доволна. Когато човек живее без болка, се чувства пълноценен и не е в тежест на никой.
Пожелавам на всички, които имат подобен проблем да се възползват от решението, което предлагат в център Холимед гр. Хасково. Ако не могат да ви бъдат полезни, ще ви насочат към тези практики, които могат да ви помогнат.
Консултацията им е безплатна. Вие решавате.

ВИЖ ОЩЕ
nevena-kioseva-otziv-holimed

Невена Кьосева

nevena-kioseva-otziv-holimed

Невена Кьосева гр. Любимец.
След прекаран ковид и силен стрес качих доста килограми. Постковид синдрима се прояви с много болки и повишена тревожност. Благодарение на подходящото лечение и екипа на центъра за холистична медицина Холимед гр. Хасково успешно се справих с наднорменото тегло, болките и сега се чувствам прекрасно.
Благодаря ви. Бъдете здрави и все така всеотдайни.

ВИЖ ОЩЕ

Петьо Боев

Казвам се Петьо Боев от Димитровград на 41 години. Преди години акто тийнейджър паднах от 5-ти етаж на строеж и тогава се разминах с много леки травми или поне така смятах.
Но се оказа, че с годините в следствие на тази травма и естествено изкривяване на гръбнака в следствие стареенето на организма съм с две тежки дискови хернии и ошипяване на целия гръбначен стълб.
Тогава разбрах преди 5 години, когати възпалих седалищен нерв и болката бе кощмарна. От кръста тя слезе и в десния крак, който за две седмици отслабна на полвината на левия. Не можех да лежа, не можех да спя, не можех да се движа.

Минах през престой в болница, през масажи и кинезитерапия, физиотерапия, ходих на лечебни бани – минерални и кални. Правиха ми и екстензии, но за съжаление без особен ефект.

Разбрах за Холимед случайно и след като прочетох коментарите от доволни от терапиите хора, реших да пробвам и това лечение.
Запознах се с Румяна Николова. Тя ми обсни много подробно и на разбираем за мен език какви процедури трябва да направя и какво представляват те.
Първоначално направих 10 ежедневни процедури като още в началото почувствах значително облекчение. След това правих всяка седмица по една процедура и сега продължавам с поддържащи такива два пъти годишно. Изключително доволен съм от този център и отношението там. Споделям всичко това, защото бих се радвал, ако помогна с тази информация на хора с подобни проблеми.

ВИЖ ОЩЕ
otziv-damian-staikov-2

Дамян Стайков

otziv-damian-staikov-2otziv-damian-staikov

Казвам се Дамян Стайков. От гр. Хасково съм.  

 

В живота срещаме много трудности и препятствия. Понякога е невъзножно да преодолееш изпитанията сам и в такъв момент няма нищо по-нормално от това да потърсиш помощ. Казвам се Дамян Стайков. От гр. Хасково съм. Преди около две години бях стигнал до положение, в което можех да стоя изправен само няколко минути и трябваше да седна. Дискова херния, множество изкривявания на гръбначния стълб – кифосколиоза, на които не е било обърнато внимание с години, бяха довели до предела на натоварване и предела на нормалния живот. 

 

Тогава потърсих Руми. За център Холимед бях чувал от мои познати с прекрасни резултати от лечението. След като ме прегледа и установи от какво имам нужда, започна терапия в продължение на година и половина  до момента. Изключително  внимателна, отдадена на това което прави, всеотдайна към всеки един свой пациент, бързо се превърна в човек, на когото се доверих напълно. Резултатът година и половина по-късно – връщане към нормалния ритъм на живот, връщане на тонуса, духа, стремежа, целеустремеността, увереността. Без болка и ограничения. Всичко това е благодарение на помощта и работата на Руми, за което ще й бъда благодарен винаги!

ВИЖ ОЩЕ

Мелин – майка на Мелиса

Мелин е майка на Мелиса – детенце на 4 години, с което работим по един много сериозен проблем – тежка хиперактивност и нарушена концентрация на вниманието. Днес споделя удовлетворението си от резултата, който постигна Мелиса само за 4 месеца. От 3 години семейството живее в Германия. Не намират решение там и това е повод да се прберат в Бъгария.

С Мелиса зпочнахме работа в края на месец декември 2021 г.

В началото беше трудно да се напрви прогноза за очаквания резултат. Мелиса беше в непрекъснато движение, разпиляна, не задържа внимание върху едно нещо, не играе с играчки. У дома не общува с малката си сестричка. Крещи и отказва всичко. Липсват елементарни навици за самообслужване, характерни за нейната възраст. В детската градина почти е невъзможно да остане. Конфликта е дълбок и с децата и с учителките.

Днес – 4 месеца от началото на терапята Мелиса е едно ново, сокойно дете, което с удоволствие провежда процедурите. У дома е грижовна кака на малката си сестричка, послушна, с изградени навици за сън и самообслужване. Храни се смостоятелно. В детската градина няма проблеми в общуването. Учавства успешно в групови занятия.

Баща й, който все още работи в Германия не успя да сдържи огромната си изненада и да сподели, че резултата е надминал очакванията му.

Прекрасно се чувства и нашия екип.
Благодарим за доверието.

ВИЖ ОЩЕ

Таня Колева

И още един повод за радост точно днес, когато отбелязваме световния ден за борба с артериалната хипертония. Таня Колева с напълно овладян метболитен синдром. В програмата ни за превенция на хроничните състояния е от месец февруари. Към днешна дата е с 10 кг. по-лека, подвижна, в добра кондиция и прекрасно настроение.

Таня Колева БЛАГОДАРЯ за доверието.

ВИЖ ОЩЕ
Донка Господинова

Донка Господинова

Донка Господинова

Казвам се Донка Господинова. На 44 години съм от град Димитровград.
От дълго време страдам от болки в гърба. При направените изследвания се установи, че имам дискова херния в шийния отдел на гръбначния стълб.
Цяло лято лежах обездвижена на легло с адски болки в гърба и дясната ръка.
Лечението ми бе – всичко, което е възможно – но не ми помогна по никакъв начин.
Наложи се да постъпя в болница, откъдето ме изписаха без никакво подобрение. Дори обезболяващите медикаменти вече не ми действаха.
След консултация с неврохирург ми казаха, че единствения начин да се оправя и да ми мине болката е операция.
Категорично отказах, защото се страхувах от този риск. Много четох и случайно попаднах на един репортаж за центъра за холистична медицина Холимед. Това наистина ми беше последния шанс.
След консултация с Румяна Николова ми бяха назначени процедури при тях в центъра и хранителен режим.
Още след третата процедура почувствах облекчение, а след десетата процедура нямаше и следа от болката. Явно състоянието ми е било наистина по-тежко, защото другите пациенти, с които се засичахме по време на процедурите и които бяха дошли по-навреме от мен, съобщаваха, че болките са им изчезнали още след първата процедура.
Сега съм в нормалното си активно състояние, без болки и ограничения. Продължавам с поддържащи процедури и спазвам препоръките, които ми дават от центъра, защото не искам да преживея отново това, през което минах и за малко не ме оперираха.
Чувствам се страхотно!
Благодаря на Руми, за това, че ми върна усмивката и нормалния човешки живот.

ВИЖ ОЩЕ
БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ