Елшан Ахмед

От много години страдам от болки в кръста, които преминават към десния крак. Поради пазенето на крака постепенно се обездвижих.
Натрупах и килограми.
Отлагах прегледа при специалист, защото все се надявах да ми се размине по някакъв начин. Което беше голяма грешка, защото проблемите се увеличиха и усложниха. Болките се засилиха и обхванаха и лявата страна.
От детска възраст страдам и от бронхиална астма. Това е причината да не мога да се лекувам с медикаменти, защото съм алергична към много от тях и лекарите не ми препоръчват медикаментозно лечение.
При последната криза се уплаших много. Не можех да стоя права, не можех да си вдигна ръцете нагоре, не можех да вървя.
Предписаха ми много предпазливо лекарства за прием през устата, инжекционно и мазила. Не се постигна ефект. Тогава ми предложиха операция.
Това съвсем ме притесни и започнах да се ровя в интернет за някакъв друг вариант. Попаднах на информация за Центъра за холистична медицина Холимед . Не се колебах, защото на практика това беше последният ми шанс да се спася от операцията. Започнах лечение с огромна надежда.
Още след първите процедури се почувствах страхотно. Първо се наспах като хората. Не си спомням откога не бях спала спокойно. Следващите процедури много бързо се справиха с болката и сега мога спокойно да ходя – дори изминавам твърде дълги маршрути на ден. Нямам болки в краката, вдигам си спокойно ръцете, спя спокойно без да се налага да търся удобна поза в която да не ме боли, и изненадващо за мен – вече не ползвам помпички за бронхиалната астма.
Шегуваме се, че съм преминала основен ремонт, но след проведеното лечение при Румяна Николова аз наистина се чувствам нов човек.
Сега продължавам да поддържам с много по-леки процедури, защото не искам да се връщам в предишното си състояние.