fbpx
Понеделник - Петък 08:00 - 20:00

Събота и Неделя - ЗАТВОРЕНО

Адрес: гр. Хасково

ул. „Македония“ 16 вх. Б ет.1

Последвай ни
Гергана Михайлова — Холимед
fade
4471
post-template-default,single,single-post,postid-4471,single-format-standard,cookies-not-set,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default
Холимед  >  ОТЗИВИ ОТ ПАЦИЕНТИ   >  Гергана Михайлова

Гергана Михайлова

gergana-mihailovaКазвам се Гергана Михайлова и съм на 42 години.

Пациент на Румяна Николова е всъщност дъщеря ми-Д.Ц на 16години.

След две годишно ходене по лекари невролози и неглижиране на проблема със силните болки в кръста и крака на дъщеря ми от тяхна страна,се стигна до пълно обездвижване на левия и крак и периоди на внезапни падания ,както и липса на контрол над движението на този крайник.

След 5 ЯМР-а за установяване на проблема се стигна до заключението-протрузия на 4-ти и 5-ти гръбначен прешлен и стеснение на канал на нерв/медицинските термини не са точни/.

Последва лечение в клиниката по детска неврология в София,от където след 10-дневен курс изписаха Димана в състоянието в което я бяха приели с препоръки за консултация с неврохирург.

ЗАЯВЕТЕ СВОЯТА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯКАНДИДАТСТВАЙ

Доц.Цеков от болница Токуда беше много отзивчив и внимателен към проблема на дъщеря ми.Не препоръча операция,за което съм му много благодарна.

Тогава,от София,ни свързаха с д-р Грозева в Хасково/детски лекар и хомеопат/,която веднага ни препоръча терапията при Румяна Николова.

Малко е да се каже ,че съм доволна и благодарна на Румяна.

Аз съм признателна и респектирана от професионализма,човечността и всеотдайността на Руми. Тя направи и невъзможното/не само според мен/,за да се справи с тежкото състояние на дъщеря ми.

Резултатът е,че вече се движим спокойно. Няма я страшната болка,която я оставяше без сън и нерви.Няма го страха,че няма да се оправи и постоянния стрес,в който живеехме. Румяна Николова се погрижи за дъщея ми не само чисто физически,но и психически. Помогна,чрез нея,на всички в семейството ни да се чувстваме по-сигурни и спокойни.

Препоръчвам на всички,които имат нужда от съдействие при решаване на подобни здравословни проблеми ,първо да потърсят Румяна Николова.

Аз съжалявам само,че не я открихме по-рано.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС 0877 346 446
БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ