fbpx
Понеделник - Петък 08:00 - 20:00

Събота и Неделя - ЗАТВОРЕНО

Адрес: гр. Хасково

ул. „Македония“ 16 вх. Б ет.1

Последвай ни
Селвер Халил — Холимед
fade
4999
post-template-default,single,single-post,postid-4999,single-format-standard,cookies-not-set,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default
Холимед  >  ОТЗИВИ ОТ ПАЦИЕНТИ   >  Селвер Халил

Селвер Халил

Селвер ХалилКазвам се Селвер Халил. На 70 години съм от с. Странджево община Маджарово.

Дойдох  на преглед в центъра за холистична медицина Холимед като развалина. Чувствах се много зле. Имах непрекъснати болки в главата, гърба, краката. Не можех да ходя. Кръвното ми непрекъснато си беше високо, въпреки лекарствата, които пиех. Всеки ден си пръсках и от помпичка – два вида, защото имам задух.В устата постоянно ми горчеше и ми се гадеше по няколко пъти на ден. И непрекъснато бях със запек. Имаше дни в които не можех да стана сутрин – нямах сили. А нощно време не можех да спя, въпреки, че вземам по 2 мг. Клонарекс всяка вечер.

Ходих на прегледи и лечение къде ли не. В Хасково, в Пловдив…

Вече нямах надежда да се оправя, когато един близък на семейството ни човек в много тежко състояние от дисковата херния, която имаше ни каза, къде е намерил помощ. От Варна по спешност му се наложило да пътува до Хасково да този център  и сега е много добре. Не само, че не се оперира, но се върна към работата си в строителството и е добре.

ЗАЯВЕТЕ СВОЯТА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯКАНДИДАТСТВАЙ

Тогава синът ми директно ме заведе. От Пловдив направо там. Нямаше свободни часове, но за нас беше важно да минем преглед и чакахме доста.

Когато влезнахме и видяха документите с които разполагахме, стана ясно, че нещата съвсем не са прости и само с лекарства няма да стане.

За да има резултат лечението трябваше да направим и програма по която да се храня и да спазвам определен режим. Аз вече нямах друг изход.

Съгласих се, че ще изпълнявам както трябва препоръките и започнахме лечение.

В началото ми беше много трудно.

Направиха ми изследвания, консултираха ме с диетолог, кардиолог, гастроентеролог и чак тогава се заеха да ме лекуват.

Постепенно започнах да се чувствам по-добре. От 110 кг. Станах 90, а сега вече съм по-малко от 85. Чувствам се добре. Болките намаляха чувствително. Има моменти в които не ги чувствам. Вече се движа и дори се изкачвам без асансьор до четвъртия етаж.

Много съм доволна, че вече не ползвам помпички. Не ми се налага, защото не съм усетила задух.

Нормализира ми се и кръвното налягане. И спя спокойно цяла нощ. Даже вече си ходя и на село. Там са много изненадани, когато ме видяха, че съм добре и изглеждам разично. И те не вярваха, че ще се оправя.

Продължавам, защото искам да задържа този резултат.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС 0877 346 446
БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ