fbpx
Понеделник - Петък 08:00 - 20:00

Събота и Неделя - ЗАТВОРЕНО

Адрес: гр. Хасково

ул. „Македония“ 16 вх. Б ет.1

Последвай ни
Петър Делиджов — Холимед
fade
4468
post-template-default,single,single-post,postid-4468,single-format-standard,cookies-not-set,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default
Холимед  >  ОТЗИВИ ОТ ПАЦИЕНТИ   >  Петър Делиджов

Петър Делиджов

petar-delidjovКазвам се Петър Делиджов. На 72 г. съм от гр. Любимец.

От дълги години страдам от износване на тазобедрените стави. На лявата проблема е напреднал до положение, което налага смяна на ставата. Дясната е малко по-добре. Но като цяло болките са нетърпими.

Няма положение в което да застана и да не ме боли.

Пробвах какво ли не.

Лежах и в болницата, и в центъра за възстановяване в гр. Любимец, но така и не ми олекна нито на болките, нито на ходенето.

ЗАЯВЕТЕ СВОЯТА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯКАНДИДАТСТВАЙ

Случайно разбрах за център Холимед в Хасково.

Започнахме процедурите и постепенно започна и да ми олеква.
Когато дойдох имах сериозни болки по целия гръб, но много силни в кръста, двете тазобедрени стави и коленете. А левия крак целия ме болеше. Аз си мислех, че е заради операциите, които съм претърпял. Отстраниха голяма част от мускулите, когато лекуваха остеомиелит преди години.

Сега болките почти не ги усещам. Движа се из двора. Излизам и навън по малко. Дори мога да спя и да се въртя в леглото по-спокойно. вече мога да спя на едната си страна повече от 2 часа без болка и без омаляване.

Надявам се да не се оперирам. Тя ставата няма как да се възстанови, но поне да не ме боли. Годините ми не са малко и операцията ми е като краен вариант.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС 0877 346 446
БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ