fbpx
Понеделник - Петък 08:00 - 20:00

Събота и Неделя - ЗАТВОРЕНО

Адрес: гр. Хасково

ул. „Македония“ 16 вх. Б ет.1

Последвай ни
Фатме Али — Холимед
fade
5797
post-template-default,single,single-post,postid-5797,single-format-standard,cookies-not-set,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default
Холимед  >  ОТЗИВИ ОТ ПАЦИЕНТИ   >  Фатме Али

Фатме Али

Казвам се Фатме Али – на 21 години от гр. Хасково. От близо шест години страдам от силни болки в гърба. Най-силни бяха в областта на раменете и врата, но постепенно започнаха да се спускат към плешките и ръцете, а по-късно се включиха и силни болки в кръста. След консултация с невролог и направените изследвания се установи, че имам изправена поясна лордоза и сколиоза. Проведох медикаментозно лечение и два курса физиотерапия, но без особено повлияване.

Последваха още два курса физиотерапия. След като и те не ми помогнаха, се отказах да правя каквото и да е, защото загубих всякаква надежда да ми олекне поне малко. Случайно попаднах в център за холистична медицина Холимед. Придружавах майка ми за консултация.

Реших да споделя и моя проблем. Бях очарована от професионализма на екипа, но не се решавах да се доверя все още – мислех, че съм опитала всичко и след като не ми е помогнало – не виждах смисъл да продължа. За жалост същия ден претърпях катастрофа и отново се върнах в центъра. Освен физическите проблеми, към състоянието ми се прибавиха и тежки емоционални травми. Обърнах се към Румяна Николова и в нейно лице срещнах освен високо професионално ниво и огромна съпричастност и подкрепа. Започнахме лечение.

Моите оплаквания се бяха увеличили. След катастрофата изпитвах силни болки при опит да се повдигна от леглото или стола, имах много силни болки във врата, затруднено дишане и огромни проблеми със съня. Не можех да спя. Промяна в състоянието ми настъпи още след първата процедура. Сега се чувствам отлично, оплакванията ми изчезнаха напълно. Имам невероятен тонус, жизнена съм и продължавам с обучението си.

ЗАЯВЕТЕ СВОЯТА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯКАНДИДАТСТВАЙ

Аз съм студентка последна година в Пловдив – специалност медицинска биология. Благодаря на Румяна Николова за помощта и голямото сърце. Сега не само не съжалявам, че започнах това лечение. Разбрах, че проблемите имат решение. Дайте си шанс да се избавите от тях навреме.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС 0877 346 446
БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ