Казвам се Фатме Али – на 21 години от гр. Хасково. От близо шест години страдам от силни болки в гърба. Най-силни бяха в областта на раменете и врата, но постепенно започнаха да се спускат към плешките и ръцете, а по-късно се включиха и силни болки в кръста. След консултация с невролог и направените изследвания се установи, че имам изправена поясна лордоза и сколиоза. Проведох медикаментозно лечение и два курса физиотерапия, но без особено повлияване.

Последваха още два курса физиотерапия. След като и те не ми помогнаха, се отказах да правя каквото и да е, защото загубих всякаква надежда да ми олекне поне малко. Случайно попаднах в център за холистична медицина Холимед. Придружавах майка ми за консултация.

Реших да споделя и моя проблем. Бях очарована от професионализма на екипа, но не се решавах да се доверя все още – мислех, че съм опитала всичко и след като не ми е помогнало – не виждах смисъл да продължа. За жалост същия ден претърпях катастрофа и отново се върнах в центъра. Освен физическите проблеми, към състоянието ми се прибавиха и тежки емоционални травми. Обърнах се към Румяна Николова и в нейно лице срещнах освен високо професионално ниво и огромна съпричастност и подкрепа. Започнахме лечение.

Моите оплаквания се бяха увеличили. След катастрофата изпитвах силни болки при опит да се повдигна от леглото или стола, имах много силни болки във врата, затруднено дишане и огромни проблеми със съня. Не можех да спя. Промяна в състоянието ми настъпи още след първата процедура. Сега се чувствам отлично, оплакванията ми изчезнаха напълно. Имам невероятен тонус, жизнена съм и продължавам с обучението си.

Аз съм студентка последна година в Пловдив – специалност медицинска биология. Благодаря на Румяна Николова за помощта и голямото сърце. Сега не само не съжалявам, че започнах това лечение. Разбрах, че проблемите имат решение. Дайте си шанс да се избавите от тях навреме.