fbpx
Понеделник - Петък 08:00 - 20:00

Събота и Неделя - ЗАТВОРЕНО

Адрес: гр. Хасково

ул. „Македония“ 16 вх. Б ет.1

Последвай ни
Алина Шенкова Хасан — Холимед
fade
4723
post-template-default,single,single-post,postid-4723,single-format-standard,cookies-not-set,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default
Холимед  >  ОТЗИВИ ОТ ПАЦИЕНТИ   >  Алина Шенкова Хасан

Алина Шенкова Хасан

отзив от клиент на Холимед - Алина Шенкова ХасанКазвам се Алина.

На 33 години съм. Омъжена съм с две деца. От 11 години със семейството ми живеем в Германия – гр. Пайне.
От пет години страдам от дискова херния на ниво L5 – S1. До момента не съм имала сериозни оплаквания. Само на моменти болки, които чаках да отшумят от самосебе си. Но ми се случи нещо ужасно, което ме остави на легло и с много сини болки, които не се повлияваха от нищо. Болката освен в кръста, се спусна и към десния крак.

Наложи се да постъпя в болница. Там ме лекуваха, но положението не се промени. След като ме изписаха продължих лечението в къщи, но също без резултат. Освен болката – не можех и да се движа. Започнах да ходя с патерици – колкото да се обслужвам.

Много се притеснихме и решихме да се приберем в България и да потърсим помощ тук. Препоръчаха ми озонова терапия или операция.

ЗАЯВЕТЕ СВОЯТА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯКАНДИДАТСТВАЙ

Докато се колебаехме какво решение да вземем, разбрахме за тежкото състояние на един наш близък, който е намерил решение в центъра за холистична медицина Холимед в Хасково.

Обърнахме се към тях и за щастие не стигнах нито до озонова терапия, нито до операция. Още след първата процедура можех да се движа без патерици.

Вече съм добре, нямам болка, движа се спокойно и се прибираме при децата в Германия.
Благодаря.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС 0877 346 446
БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ