отзив от клиент на Холимед - Алина Шенкова ХасанКазвам се Алина.

На 33 години съм. Омъжена съм с две деца. От 11 години със семейството ми живеем в Германия – гр. Пайне.
От пет години страдам от дискова херния на ниво L5 – S1. До момента не съм имала сериозни оплаквания. Само на моменти болки, които чаках да отшумят от самосебе си. Но ми се случи нещо ужасно, което ме остави на легло и с много сини болки, които не се повлияваха от нищо. Болката освен в кръста, се спусна и към десния крак.

Наложи се да постъпя в болница. Там ме лекуваха, но положението не се промени. След като ме изписаха продължих лечението в къщи, но също без резултат. Освен болката – не можех и да се движа. Започнах да ходя с патерици – колкото да се обслужвам.

Много се притеснихме и решихме да се приберем в България и да потърсим помощ тук. Препоръчаха ми озонова терапия или операция.

Докато се колебаехме какво решение да вземем, разбрахме за тежкото състояние на един наш близък, който е намерил решение в центъра за холистична медицина Холимед в Хасково.

Обърнахме се към тях и за щастие не стигнах нито до озонова терапия, нито до операция. Още след първата процедура можех да се движа без патерици.

Вече съм добре, нямам болка, движа се спокойно и се прибираме при децата в Германия.
Благодаря.