fbpx
Понеделник - Петък 08:00 - 20:00

Събота и Неделя - ЗАТВОРЕНО

Адрес: гр. Хасково

ул. „Македония“ 16 вх. Б ет.1

Последвай ни
Живко Йосифов — Холимед
fade
4449
post-template-default,single,single-post,postid-4449,single-format-standard,cookies-not-set,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default
Холимед  >  ОТЗИВИ ОТ ПАЦИЕНТИ   >  Живко Йосифов

Живко Йосифов

jivko-iosifovКазвам се Живко Йосифов – 46 г.

Случайно разбрах за този център от социалните мрежи. И понеже от дълго време търся решение на сериозен проблем на гръбначния стълб, реших да опитам и това лечение.

Описвам състоянието си от заключението на магнитния резонанс:

Остеогенна деформирана стеноза и компресия на ниво С3-4.

Концентрична дискова протрузия на нива С4-5-6-7, Th 2-3-4-5-6-7. Медианна дискова протрузия на ниво Th 9-10. Ес образна сколиоза в торакален отдел на гръбначен стълб.

ЗАЯВЕТЕ СВОЯТА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯКАНДИДАТСТВАЙ

В резултат на тази картинка, имах непрекъснати болки в гърба и крайниците, ограничено движение, принудителна поза при покой и движение, тръпнене на ръцете и краката, заглъхване на ушите. Дори се налагаше да спя в принудителна поза с вдигната ръка, за да облегча болката и изтръпването. Появи се и слабост в дясната ръка.

Провеждал съм много лечебни процедури, включително суха екстензия в шийно-раменен отдел на гр. стълб, физиотерапии, балнеолечение, както и медикаментозно лечение и блокади. Резултатите се ограничаваха до леко олекване на болката, но за кратко.

Сега след лечението в център ХОЛИМЕД установявам сериозна промяна и в общото ми състояние.

Подобрен тонус, нямам принудителна поза нито при покой, нито при движение, нямам ограничение на движенията, изчезна хрущенето във врата, изчезна тръпненето на крайниците. Няма я и слабостта в ръката. Заглъхването в ушите е слабо. Все още има остатъчно в дясно ухо. Понякога, след продължително пътуване се появява и остатъчна тежест в шийно-раменен отдел, но е преходна.

Продължавам с терапията до пълното ми възстановяване. Освен електроимпулсните процедури ми предстои и пасивна гимнастика на апарати за корекция на протрузиите и сколиозата.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС 0877 346 446
БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ