fbpx
Понеделник - Петък 08:00 - 20:00

Събота и Неделя - ЗАТВОРЕНО

Адрес: гр. Хасково

ул. „Македония“ 16 вх. Б ет.1

Последвай ни
Донка Донева — Холимед
fade
4786
post-template-default,single,single-post,postid-4786,single-format-standard,cookies-not-set,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default
Холимед  >  ОТЗИВИ ОТ ПАЦИЕНТИ   >  Донка Донева

Донка Донева

донка доневаКазвам се Донка Донева. На 55 г. съм от гр. Хасково.Преди една година и шест месеца направих исхемичен инсулт, който след три месеца бе последван от втори.Това наложи поставянето на стенд на един от магистралните съдове. Но последиците от двата инсулта вече бяха налични – оформена дясна страна – дясностранна хемипареза. Не можех да си движа дясната ръка и десният крак. Беше засегнат и говора.

Случайно разбрах за възстановителната програма в центъра за холистична медицина Холимед и реших да се възползвам от нея.

Още през първия месец подобрението беше чувствително. Движенията на десния крак станаха по-свободни и по-сигурни. Можех да разчитам на него. Постепенно се подобри и говора. Започнах да намирам думите без да се замислям – спонтанно. Това ми подобри комуникацията като цяло и станах по-спокойна, че има надежда да се оправя. Промените в ръката бяха по-слаби през първия месец, но в началото на втория се освободи напрежението и сковаността, започнах да мърдам пръстите, а в момента вече се обличам сама, мия съдове и плета – плетенето ми е дадено като упражнение за фината моторика.

Чувствам се много по – тонизирана и жизнена. В момента мога да ходя, дори без помощно средство. Хвърлих канадката. И мога сама да карам велотренажор около половин час.

ЗАЯВЕТЕ СВОЯТА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯКАНДИДАТСТВАЙ

Доволна съм и продължавам напред.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС 0877 346 446
БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ