elena-bochevskaКазвам се Елена Бочевска на 45 г.

От Димитровград съм, но от 5 години живея в Италия. От три години се оплаквам от сериозно главоболие, съпроводено със световъртеж и болки във врата. Имала съм и изтръпване на ръцете. Появиха се и болки ниско долу в таза, които се разпространяваха и по десния крак. Това ми причиняваше сериозно затруднение при ходене.
При направения ядрено магнитен резонанс се установи, че имам дискови хернии на нива С4-С5-С6.

Провеждала съм медикаментозно лечение и физиотерапия, но без резултат. Почти постоянните болки постепенно започнаха да ми влияят и на общото състояние. Тонуса ми беше много слаб и предпочитах да лежа при всяка възможност.

Прибрах се в България за няколко седмици, но кризата се провокира и тук. Това ме доведе до център за холистична медицина ХОЛИМЕД. Състоянието ми беше остро – силни болки във врата и затруднено движение на цялата шийно раменна област. За съжаление не разполагах и с достатъчно време за провеждане на пълния лечебен курс, но се оказа, че в центъра имат разработени лечебни схеми за интензивна терапия, поради големия брой българи, живеещи в чужбина, които също като мен са с лимитиран престой.

Още след първата процедура ми олекна, но след втората се появиха болки. След третата вече бях чувствително по-добре. Приключих курса за пет дни и се чувствам прекрасно. Нямам никакви оплаквания, имам добър тонус и прекрасно настроение.

Прибирам се в Италия спокойна.