fbpx
Понеделник - Петък 08:00 - 20:00

Събота и Неделя - ЗАТВОРЕНО

Адрес: гр. Хасково

ул. „Македония“ 16 вх. Б ет.1

Последвай ни
Паоло — Холимед
fade
7370
post-template-default,single,single-post,postid-7370,single-format-standard,cookies-not-set,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6289,elementor-page elementor-page-7370

Паоло

paolo-otziv-holimed

Искам да споделя личният си опит от посещението ни в МЦ Холимед, за да благодаря на целия екип за отношението и професионализма и в същото време да помогна на други хора които имат нужда от помощ да се ориентират в безкрайното търсене. Случайно попаднах на информация за МЦ Холимед
Синът ми Паоло има сколиоза с която ни е трудно да се справим. В Испания сме пробвали всичко възможно. И това ме караше да търся решение все по-упорито.
Проблемът е с голяма давност и съм наясно, че ни предстои дълъг път. И когато екипът на центъра се ангажира да работи със синът ми нямахме никакво колебание да изпълним всяка тяхна препоръка.
През цялото лято работихме с кинезитерапевта Тодор Стоев и резултата беше видим буквално за седмици/става въпрос за сколиоза при дете на 15 г/Невероятен специалист, изключително фин и внимателен човек, такъв който обича това, което прави. Благодаря ви от ❤️ и със сигурност ще се върнем заради вас отново.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС 0877 346 446
БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ