fbpx
Понеделник - Петък 08:00 - 20:00

Събота и Неделя - ЗАТВОРЕНО

Адрес: гр. Хасково

ул. „Македония“ 16 вх. Б ет.1

Последвай ни
Петър Ганчев Петров — Холимед
fade
4369
post-template-default,single,single-post,postid-4369,single-format-standard,cookies-not-set,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default
Холимед  >  ОТЗИВИ ОТ ПАЦИЕНТИ   >  Петър Ганчев Петров

Петър Ганчев Петров

petyr-petrovКазвам се Петър Ганчев. На 55 г. съм от с. Кесарово. Имам проблем на гръбначния стълб, но не съм допускал колко сериозен може да бъде, до момента в който ситуацията допря до операция

От направения скенер стана ясно, че имам стеноза на вертебралния канал на ниво С3 – С4, С4 – С5, С5 – С6 с компресия на гръбначен мозък. Освен това имам и дискова херния на ниво L4 – L5.

Дисковата херния оперирах, но състоянието ми не се подобри.
На 23.11.2015г. последва операция и на врата. И след нея състоянието ми продължи да се влошава. Получих долна спастична парапареза в ляво. Отново постъпих в болница и се установи, че имам протрузия на поясните прешлени в зоната на операцията и стеноза на вертебралния канал. Предложиха и трета операция и на 10.03.206 г. ме оперираха за трети път. След тази операция възстановяването беше много трудно. Почти не се усещаше подобрение. Дори краката ми се влошиха още и придвижването ми беше почти невъзможно, а болките постоянни – денонощно. Не се повлияваха от никакво лечение – нито медикаментозно, нито от рехабилитация.
Предложиха ми четвърта операция, но аз вече не се съгласих и започнах да търся други начини на лечение. За мен не беше нормално да прекарам четири операции в рамките на шест месеца и да нямам подобрение.

За холистичния център Холимед знаех преди третата операция. Дори се обадих за повече информация, но не взех решение да се лекувам там и се оперирах. но когато стана ясно, че няма да се размина само с три операции, реших да опитам. Започнах лечение, но в началото промените в състоянието ми бяха много дискретни. Ходех като пате. А болките бяха еднакво силни и в кръста и във врата, и по целия гръбнак. Това не ми даваше много надежда, но нямах друг изход освен да продължа.

ЗАЯВЕТЕ СВОЯТА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯКАНДИДАТСТВАЙ

И не съжалявам, защото сега съм много по-добре. Почти нямам болки във врата, Все още имам леко изтръпване в три пръста на двете ръце, но те са слаби и не са постоянни.
В гърба вече нямам никаква болка.
В краката болката се промени, но не е изчезнала напълно. В седнало и легнало положение вече нямам болки. Но при изправяне се получава още дърпане в подбедрицата.

Вече се върнах на работа и продължавам лечението до пълно възстановяване.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС 0877 346 446
БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ