Казвам се Петьо Боев от Димитровград на 41 години. Преди години акто тийнейджър паднах от 5-ти етаж на строеж и тогава се разминах с много леки травми или поне така смятах.
Но се оказа, че с годините в следствие на тази травма и естествено изкривяване на гръбнака в следствие стареенето на организма съм с две тежки дискови хернии и ошипяване на целия гръбначен стълб.
Тогава разбрах преди 5 години, когати възпалих седалищен нерв и болката бе кощмарна. От кръста тя слезе и в десния крак, който за две седмици отслабна на полвината на левия. Не можех да лежа, не можех да спя, не можех да се движа.

Минах през престой в болница, през масажи и кинезитерапия, физиотерапия, ходих на лечебни бани – минерални и кални. Правиха ми и екстензии, но за съжаление без особен ефект.

Разбрах за Холимед случайно и след като прочетох коментарите от доволни от терапиите хора, реших да пробвам и това лечение.
Запознах се с Румяна Николова. Тя ми обсни много подробно и на разбираем за мен език какви процедури трябва да направя и какво представляват те.
Първоначално направих 10 ежедневни процедури като още в началото почувствах значително облекчение. След това правих всяка седмица по една процедура и сега продължавам с поддържащи такива два пъти годишно. Изключително доволен съм от този център и отношението там. Споделям всичко това, защото бих се радвал, ако помогна с тази информация на хора с подобни проблеми.