liliq-chepishevaКазвам се Лилия Чепишева. На 47 години съм от гр. Пирдоп.Работя като медицинска сестра в детско отделение на болницата в Пирдоп. От дълго време се оплаквам от упорити болки в гърба. Имам остеохондроза на много нива на гръбначния стълб, както и протрузии на ниво L4-L5 и L5 – S1. Освен това имам и изгладена шийна лордоза.

Всичко това е повод за сериозни болки и изтръпване на левия крак, схващане и крампи. Постепенно се появиха болка и слабост в едната ръка и едно упорито и постоянно главоболие.

Започнах лечение в центъра за холистична медицина Холимед след продължителна медикаментозна терапия, която за съжаление почти не даде резултат.

Промяна в състоянието ми настъпи още след първата процедура. Доминиращото усещане беше олекване. Починах си от болката, а до десета процедура изчезна и изтръпването. Главоболието също се овладя.

Сега влизам във втория етап на терапията, който включва и нормализирането на килограмите – естествено под лекарски контрол и овладяване на гръбначното изкривяване.